OKX Kurucusu Müjdeyi Verdi, Token Fiyatı Zirve Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası OKX’in yerel token’ı OKB, borsanın kurucusu Star Xu’nun yeni bir blockchain kurulacağı haberini vermesi üzerine %25’e yakın değer kazanarak en yüksek seviyesine ulaştı. 

OKX kurucusu Xu 16 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, OKX’in OKBchain adında yeni bir blockchain üzerinde çalıştıklarını ve ilk çeyrekte piyasaya süreceklerini duyurdu. Kurucu yaptığı paylaşımda, OKX’in mevcut blockchain’i OKXchain ve yeni blockchain arasındaki farklara da değindi. Yayınlanan paylaşım üzerine 52,08 dolara yükselen OKB tarihinin en yüksek seviyesine (ATH) erişti.

Xu, OKXchain’in toplulukların birlikte çalışması sonucunda oluşturulmuş hisse kanıtı (PoS) sistemine dayalı açık kaynaklı bir blockchain olduğunu belirtti. Öte yandan piyasaya sürülecek yeni blokchain OKBchain’in ise OKX tarafından kurulacak ve işletilecek tamamen farklı bir blockchain olduğunun altı çizildi.

Uzmanlar OKXchain’in geliştiricilerin merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) oluşturmasına yardımcı olmak amacıyla oluşturulmuş bir blockchain olduğunu buna karşılık OKBchain’in işletmelere yönelik iş çözümlerine ağırlık verdiğini ifade etti.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %53 değer kazanan OKB, blockchain duyurusundan sonra son 24 saatlik yükseliş performansını %25’e kadar yükseltti. OKB yazım itibariyle 48,25 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
OKX Kurucusu Müjdeyi Verdi, Token Fiyatı Zirve Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!