Bu Altcoin’in Toplam Arzının Yüzde 3’ü Binance’e Taşındı: Fiyat Nasıl Etkilendi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e The Sandbox (SAND) arzının %3’üne denk gelen 80 milyon token’ın transfer edilmesi gündem oldu.

On-chain veri analitik şirketi Lookonchain, 4 Şubat tarihinde SAND token’ının ihraççısı The Sandbox’a ait 3 cüzdan adresinden Binance’e 56 milyon dolar değerinde SAND token transfer edildiğini bildirdi. Yaklaşık 78 milyon dolar değerindeki transferin, toplam arzın %2,6’sına denk geldiği kaydedildi.

Ayrıca daha önce fiyat yüksekken Binance’e SAND transfer ettiği bilinen bir yatırımcının The Sandbox’ın transferinden kısa bir süre sonra Binance’e 1,5 milyon dolar değerinde 2 milyon SAND transfer ettiği de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

Sosyal medyada birçok kullanıcı, gelecek hafta yapılacak SAND kilit açılımına dikkat çekerek The Sandbox’ın token kilit açılışından hemen önce yaptığı bu hamlenin etik olmadığını dile getirdi.

The Sandbox’ın ve yatırımcının Binance’e varlıklarını aktarmasından sonra SAND yaklaşık %7,79 değer kaybetti. Son 30 günde yüzde 70’e yakın değer kazanan SAND hakkında yapılan transferler nedeniyle ilerleyen günlerde daha fazla düşebileceğine dair spekülasyonlar oluşturulsa da gönderilen tokenlar hakkında henüz net bir bilgi elde edilemedi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %2,6 değer kaybeden SAND yazım esnasında 0,722236 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Altcoin’in Toplam Arzının Yüzde 3’ü Binance’e Taşındı: Fiyat Nasıl Etkilendi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!