Fed, Custodia Bank’in Federal Rezerv Sistemi’ne katılma başvurusunu reddetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka, 2019 yılında Fed’e başvuruda bulundu ve kararı hızlandırma amacıyla dava açtı.

Federal Reserv Kurulu, Custodia Bank’ın Federal Rezerv Sistemi’ne üyelik başvurusun reddetti. ed, gerçekleştirdiği açıklamada, durumun “yasa kapsamındaki unsurlara aykırı” olduğuna dikkat çekti. Ek olarak Custodia’nın yetersiz bir yönetim çerçevesine sahip olduğunu iddia ederek daha önce Federal Mevduat Sigorta Şirketi ve Para Birimi Denetleme Ofisi ile kriptoların bankacılık uygulamalarıyla çeliştiğini bildirdiği bir metne atıfta bulundu.

Banka, atmış olduğu tweet’te, reddedilmesine karşın bankanın ana hesap başvurusunun ise beklemede olduğunu belirtti. Rezerv üyeliğiyle birlikte gelen “ana hesap” bir bankanın uluslararası transferler yapmasına ve diğer çeşitli işlemleri gerçekleştirebilmesine olanak tanır. Caitlin Long’un başında bulunduğu Custodia, 2020 yılına ana hesap başvurusunda bulundu ve değerlendirme sürecindeki gecikmeyi gerekçe göstererek Fed’e dava açtı. 

Güncelleniyor…

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fed, Custodia Bank’in Federal Rezerv Sistemi’ne katılma başvurusunu reddetti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!