Tron DAO’dan Binance’e dikkat çeken trasfer

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe en önemli konulardan biri, bu kripto varlıkların bilinen veya bilinmeyen adresler üzerindeki transferi. Bu transflerlerin önemli olmasının en büyük sebebi, genellikle çok büyük miktarlarda gerçekleşmesi ve genelde beraberinde iyi veya kötü bir takım gelişmelerin yaşanması.

Doğal olarak birçok zincir üstü veri şirketi, ağ üzerindeki transferleri özellikle takip ediyor ve dikkat çeken bir veri olduğunda bunu gösteriyor.

Son olarak gerçekleşen bir işlem de akıllarda soru işaretleri doğurdu. Blokzinciri traker’ı Whale Alert, 180 milyon USDC’nin, TronDAO’ya ait bir adresten Binance’e transfer edildiğini tespit etti.

Miktarın bu denli büyük olması ve her iki taraftan da herhangi bir açıklama yapılmaması, kripto toplulukları tarafından dikkat çekti.

180 milyon USDC, TronDAO’dan Binance’e transfer edildi

Blokzincirin en önemli özelliği şüphesiz şeffaf ve takip edilebilir olması. Tabii bu noktada bunun bir genelleme olduğunu belirtmek gerekiyor. Bazı ağlar kapalı ve şifreli bir şekilde anonimliği sağlayabiliyor. Ancak Bitcoin, Ethereum ve Tron gibi ağlar üzerindeki işlemler takip edilebiliyor. 

Bu işlemlerden biri olan 180 milyon dolarlık USDC transferi de tam olarak bu şekilde dikkat çekti.

Her taraftan da işlemin ne için veya nasıl gerçekleştiğine dair bir bilgi henüz yok. Ancak topluluk Twitter üzerinden, Justin Sun’ın satın alma faaliyetinin potansiyeli hakkında birtakım spekülasyonlar ortaya attı.

Diğer taraftan Justin Sun, Tron DAO veya Tron’a bağlı cüzdanların düzenli olarak Binance dahil olmak üzere farklı borsalara büyük transferler yaptığı biliniyor. Bu işlemin de bunlardan biri olma olasılığı oldukça yüksek.

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron DAO’dan Binance’e dikkat çeken trasfer
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!