Asya Pazarında Yayılan TRON Hakkındaki FUD İddialarına Justin Sun’dan Yanıt Gecikmedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, son günlerde Asya pazarında yayılan Tron ağı (TRC-20) FUD’larına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Asya pazarında gerçekleşen milyar dolarlık Tether (USDT) ticaretlerinde TRC-20 altyapısına karşı blokaj uygulandığı haberlerinin ardından Justin Sun’dan açıklama geldi. Wu Blockchain tarafından sunulan özel bir habere göre Çinli milyarder Jihan Wu tarafından kurulan varlık yönetim platformu Matrixport, 9 Ocak tarihinden bu yana TRC-20 USDT yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldı ve şu ana kadar detaylar hakkında herhangi bir duyuru yapmadı.

On-chain analiz platformu Chainalysis, OTC tüccarlarının TRON (TRX) ağındaki USDT’yi kabul etmeyi reddetmesinin nedeni ile ilgili olarak kara para aklamayı önleme gereksinimlerini karşılamadığı, bu nedenle kurumlar ve nispeten uyumlu OTC tüccarları tarafından reddedildiğine dair bir açıklama yaptı.

Bu kararın, son dönemlerde topluluk arasında yayılan Justin Sun ve Tron FUD’larıyla alakalı olduğu düşünülüyor. Konu hakkında açıklama yapan Sun, topluluk güvenini kazanmak için her gün canla başla çalıştıklarını ifade etti:

Güvenin verilmediğini, kazanıldığını anlıyoruz ve topluluğumuzun güvenini kazanmak ve korumak için her gün çalışıyoruz. TRC-20’yi diğer stablecoin’lerden ayıran en önemli özelliklerden biri merkezi olmamasıdır. Herhangi bir olası saldırı veya ihlal riskini azaltarak tek bir kuruluşun fon akışını kontrol etmemesini sağlayabiliyoruz.

Resmi olmayan kaynaklara göre USDT işlemleri özellikle Asya bölgesinde gündelik bazda milyar dolarlık ticaretlerde kullanılıyor ve denizaşırı el değiştiriyor. Yüklü ticaretlerde kullanılan USDT genellikle ucuz işlem ücretleri sebebiyle TRC-20 ağı üzerinden yapılsa da söz konusu milyon dolarlık transferler olduğunda tüccarlar ödeyecekleri birkaç dolarlık fazladan işlem ücretine aldırış etmiyor. Buna karşın, işlemlerin güvenilirliği birincil öncelik oluyor. Bu noktada TRC-20’nin yüklü işlemlerdeki güvenilir ve hızlı yapısına değinen Sun, açıklamasında durumu şu ifadelerle özetledi:

Bu merkeziyetsizlik aynı zamanda daha hızlı, daha ucuz ve daha verimli işlemlere olanak tanır. TRC-20’nin bir diğer önemli avantajı da yüksek hacimli işlemleri yönetebilmesidir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Asya Pazarında Yayılan TRON Hakkındaki FUD İddialarına Justin Sun’dan Yanıt Gecikmedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!