Binance, Ape NFT Staking Programını Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, BAYC ve MAYC NFT koleksiyonları için bir APE NFT Staking Programı başlatıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Staking’e Giriş

Binance, kullanıcıların ApeCoin (APE) ödülleri kazanmalarını sağlayacak olan Ape NFT Staking Programını başlattığını duyurdu. Program, Binance ekibi tarafından henüz açıklanmayan Aralık ayındaki bir tarihten itibaren geçerli olacaktır. Ayrıca NFT’lerini 30, 60 veya 90 günlük esnek, sabit dönem için stake etmelerine izin verecek.

Kullanıcılar, BAYC veya MAYC NFT’lerini istedikleri zaman geri çekmelerine olanak tanıyan esnek bir dönem için veya NFT’lerini seçilen süre boyunca kilitleyen sabit bir dönem için stake etmek isteyip istemediklerini seçebilecekler. APE günlük ödülleri, Staking Programı sayfasında görüntülenen gerçek zamanlı yıllık yüzde oranına (APR) tabi olacaktır.

Bored Ape Kennel Club (BAKC) NFT’leri için staking yakın gelecekte kullanılabilecektir. APR, yatırımcıların kripto tokenlerini krediler veya staking için erişilebilir hale getirerek kazanabilecekleri bir değerdir. Ayrıca faiz oranlarına ve borçluların ödemesi gereken ücretlere göre hesaplanan değer veya ödül anlamına gelir.

Binance Ape NFT Staking Programına Nasıl Katılırım?

Staking programına katılım için kullanıcıların Ape NFT’lerini yeni para yatırma sürecini kullanarak Binance’e yatırması gerekir. Ayrıca, Binance’in satış için uygun NFT’leri listeleyen Ape NFT sahipleri için ayrı bir etkinlik düzenleyeceği Binance NFT Marketplace’ten Ape NFT satın alabilirler. Bu aktivite, kapmak için toplam 10.000 APE ödül havuzuna sahip olacak.

Ape NFT Staking Programı, yerel kısıtlamalara tabi olacaktır. Bununla birlikte kimlik doğrulamasını tamamlamamış veya kısıtlı ülkelerden/bölgelerden olan kullanıcılar katılmaya uygun olmayacaktır. Şartlar ve koşullar da dahil olmak üzere programla ilgili daha fazla ayrıntı, lansman tarihine kadar program sayfasında yer alacaktır.

Binance ek olarak, NFT Pazarında satışa uygun Ape NFT’leri listeleyen kullanıcılar için bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik 6-31 Aralık 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleşecektir. Ayrıca BAYC, MAYC ve BAKC koleksiyonlarından sabit fiyatlı NFT’leri satışa çıkaran kullanıcılar 10.000 APE ödül havuzunu paylaşmaya hak kazanacak.

Ödüllere hak kazanmak için, kullanıcıların uygun Ape NFT’lerini ilgili koleksiyonun NFT taban fiyatının 1,1 katından daha düşük veya buna eşit bir fiyattan listelemeleri gerekir. Tüm uygun NFT listelerinin günlük bir anlık görüntüsü alınacaktır. Ayrıca listeleme, sahibine ait koleksiyona bağlı olarak toplam ödül havuzuna belirli sayıda giriş hakkı verecektir. Taban fiyat, bir koleksiyon içindeki en düşük fiyatlı NFT anlamına gelir.

Ödüller, her kalifiye kullanıcı tarafından toplanan giriş sayısına göre hesaplanacaktır. Toplam ödül havuzu, 500’den az Ape NFT listelemesi için 5.000 APE’den 5.000’den fazla Ape NFT listelemesi için maksimum 10.000 APE’ye kadar, dönem boyunca uygun NFT liste kaydı sayısına bağlı olarak değişecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Ape NFT Staking Programını Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!