Bu Altcoin’i Büyük Bir Satış Baskısı Bekliyor Olabilir: 220 Milyon Token’ın Kilidi Açılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) 1inch’in yerel token’ı 1INCH, yaklaşmakta olan kilit açılımı ile büyük bir satış baskısının etkisi altında kalabilir.

Merkeziyetsiz borsalar arası verileri toplayarak en uygun fiyat aralığında işlem yapılmasını hedefleyen 1inch’in yerel token’ı 1INCH, bu ay sonuna doğru gerçekleşecek kilit açılımı ile birlikte büyük bir satış baskısıyla karşı karşıya kalabilir. TokenUnlocks verilerine göre 220 milyondan fazla 1INCH’in kilidi 30 Aralık tarihinde açılacak. Kilidi açılacak olan yaklaşık 112 milyon dolar değerindeki 222.187.500 1INCH, mevcut arzın %15’ini oluşturuyor. Toplam arzı 1,5 milyar olan kripto para biriminin, şu an için piyasada 600 milyondan fazlası bulunuyor.

1inch, 30 Aralık tarihinde bütün yatırımcılarına orana göre token dağıtımı yapacak. Verilere göre geliştirici ekibe %22,5, tohum yatırımcılara %18,5, A serisi finansman turu yatırımcılarına %12,2 ve topluluk teşviklerine ise %30 oranında token dağıtılacak.

Bundan bir sonraki kilit açılımı ise 2023 yılının Haziran ve Aralık aylarında gerçekleşecek ve bu tarihlerden sonra piyasaya yeni 1INCH sürülemeyecek.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) yaklaşık %95 aşağısında 0,498 dolardan işlem gören 1INCH, piyasa değerine göre en değerli kripto para birimleri arasında 99. sırada yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Altcoin’i Büyük Bir Satış Baskısı Bekliyor Olabilir: 220 Milyon Token’ın Kilidi Açılıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!