Bitcoin madenciliği zorluğunda dev düşüş beklentisi


featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madenciliği zorluğu, tahminlere göre yüzde 7’den fazla düşüş yaşayabilir.

Ağ zorluğu, BTC.com verilerine göre mevcut durumda 36.950.494.067.222 ölçülüyor. Zorluk, tahminlere göre bir sonraki otomatik düzeltmede yüzde 7,86 gerileyebilir.

Yaklaşık 18 saat sonra gerçekleşecek otomatik düzeltmede beklenen düşüşün yaşanması halinde, BTC ağ zorluğu 34.047.592.299.817’yi görebilir.

Bitcoin zorluğu grafiği. Kaynak: BTC.com

Ağ zorluğu, madencilerin Bitcoin gibi iş ispatı ağlarda blok üretmesinin zorluğunu ölçen bir göstergedir. Zorluk düzeltmesi ise her 2.016 blokta, yani ortalama iki haftada bir otomatik olarak gerçekleşiyor.

Zorluğun düşmesi, ağda madencilik yapmanın kolaylaşması anlamına geliyor. Bu da görece daha küçük madencilere ağa katılma imkanı sunuyor. Buna ek olarak, kâr marjları son dönemde düşen madencilerin gideri de azalmış olacak.

Ağ zorluğunda ağustos başından beri yalnızca iki kez düşüş yaşandı. Son otomatik düzeltmede ise yüzde 0,51 artış gerçekleşmişti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin madenciliği zorluğunda dev düşüş beklentisi

Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!