Opera Kripto Tarayıcısı’ndan, anlık NFT basım entegrasyonu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cointelegraph’a gönderilen bir duyuruda, web tarayıcısı Opera Web3 veya NFT alanına yeni giriş yapanların NFT’lerin kolayca basmasına imkân tanımak için Alteon LaunchPad ile iş birliğine imza attığını açıkladı. Bu ortaklık ile kullanıcılar akıllı sözleşme yazan ve dosyayı bir blokzincirine yükleyerek dosyaları NFT’lere dönüştüren tarayıcıya medya dosyalarını sürükleyip bırakmalarına izin veren bir özelliğe erişebilecekler. 

Opera’da bir yönetici olan Susie Batt’a göre bu entegrasyon, kullanıcılara Web3’ü keşfetmelerine ve ekosisteme katkı sağlamalarına olanak sağlayacak. Batt, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

“Kullanıcılarımız artık hiçbir platform kullanım ücreti ödemeden NFT’leri anında basabilecek. Bu da daha fazla insanı gelişmekte olan NFT endüstrisini keşfetmeye teşvik edecek.” 

Opera ekibi, bu araç sayesinde herhangi bir Web3 deneyimi olmadan bile Web3 ekonomisine adım atılabileceğine inanıyor. Bu da farklı geçmişlere sahip sanatçıların NFT’leri daha az karmaşık bir şekilde oluşturabilecekleri anlamına geliyor. 

Söz konusu NFT basma aracı Alteon şirketi tarafından sağlandı. Alteon ise iş akışlarını basitleştirmeye odaklanan bir projedir. Bununla birlikte Alteon’un kurucu ortağı Matt Cimaglia, bu entegrasyonun amacının çeşitli geçmişlere sahip içerik yaratıcıları için oyun alanını eşitlemek olduğunu söyledi. Cimaglia, ayrıca “Opera ile olan ortaklığımız geleneksel kreatifler ile Web3 yaratıcısı ekonomisi arasındaki teknoloji boşluğunu kapatmayı amaçlıyor. Böylece herkes blokzincir teknolojilerinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilir” açıklamalarında bulundu. 

İlginizi çekebilir: Opera Crypto Browser, Coin98 entegrasyonunu duyurdu 

Opera, 19 Ocak tarihinde kullanıcıların merkeziyetsiz uygulamalara (DApp), oyunlara ve metaverse platformlarına erişmesine izin vermek için Web3 tarayıcısının beta sürümünü Windows, Mac ve Android’de yayınladı. Şirket 15 Nisan’da ise iPhone ve iPad projelerinde yer aldı. 

Son olarak Opera’nın, Opera Kripto Tarayıcısı adlı özel Web3 tarayıcısı, son gerçekleştirdiği entegrasyonu ile NFT alanına girdi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opera Kripto Tarayıcısı’ndan, anlık NFT basım entegrasyonu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!