Blokzincir oyun yayıncısı Fenix Games, 150 milyon dolar yatırım aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 oyun yayıncısı Felix Games, blokzincir oyunlarını elde etmek, yatırım yapmak ve dağıtımını sağlamak için 150 milyon dolar yatırım aldı. Fonun, özellikle blokzincir oyunlarını yaygınlaştırmak adına bir oyun yayıncılık şirketi oluşturmak için kullanılması bekleniyor.

Yerel medya ajansı Jinse tarafından yayınlanan habere göre, Fenix Games’in son yatırım turuna Phoenix Group ve Dubai merkezli risk sermayesi şirketi Cypher Capital da katılım sağladı. Fenix Games’in kurucu ortağı ve CEO’su Chris Ko, Feniz Games’i bir yeni nesil blokzincir oyunlarını teşvik etmesi için VC fonu olarak gördüğünü belirtti.  

Ko, yatırım turu sonrası oyun stratejileri hakkında detay verdi:  

“Aslında, yeni nesil oyun stüdyolarına yatırım yapmak için büyük bir sermaye tabanına sahibiz. Bununla birlikte bir portföy oluşturmak için Web2 alanındaki bir dizi oyunu satın almak için mevcut bilançomuzu kullanmayı planlıyoruz.” 

Ko, ayrıca blokzincir oyun pazarının oyun konsolları ve mobil oyunların geleneksel video oyunlarında olduğu gibi bir pazara sahip olmadığını belirtti. Öte yandan Fenix Games’in uzun vadedeki stratejisinin, yayıncılık girişimleri üzerinden oyun ekosistemini geliştirmek olduğu kaydedildi. 

Son olarak, sürdürülebilir GameFi modeli bulmak git gide zorlaşmaya devam ediyor. Kullanıcı deneyimleri, yüksek gaz ücretleri ve NFT’lerin satın alınmasındaki teknik sıkıntılar, endüstrideki en büyük zorluklar arasında yer almaya devam ediyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blokzincir oyun yayıncısı Fenix Games, 150 milyon dolar yatırım aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!