Reddit NFT Koleksiyonları Popüler Mavi Çip Projelerini Geçiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üç Reddit koleksiyonu, en büyük NFT pazarı OpenSea’de ilk 10 proje arasında yer aldı. Reddit, kelimenin tam anlamıyla milyonlarca alt dizine ve kullanıcıya sahiptir. Web’deki en büyük blok zinciri, Crypto ve NFT topluluklarından bazılarına ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle, NFT pazarının kısa sürede popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil.

Bununla birlikte şaşırtıcı olan, birkaç Reddit NFT koleksiyonunun on binlerce dolara satılmış olmasıdır. Ayrıca popüler mavi çip projelerini geride bırakmasıdır. Reddit’in NFT koleksiyonlarından üçü, OpenSea’deki en iyi 10 proje arasında yer aldı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Reddit’in NFT Pazar Yerinin Popülaritesi

Reddit’in NFT pazarı, Temmuz ayında piyasaya sürülmesinden bu yana popülaritesini artırdı. Sadece 2,5 milyon cüzdan açılmakla kalmadı. Aynı zamanda birçok kullanıcı platformun topluluk odaklı pazarlarında kendi NFT kreasyonlarını satma başarısını da yakaladı. Reddit’in NFT’leri CryptoWinter’a rağmen hala rutin olarak milyonlarca satan CryptoPunks ve Bored Apes’in beğenilerini geçememiş olsa da yüksek fiyatlarla satıyorlar.

35.000’den fazla işlem ve üretilen yaklaşık 11 milyon dolar, belirli NFT topluluklarının Reddit NFT koleksiyonlarına yatırım yapmaya istekli olduğunu gösteriyor. En yüksek 40.000 doları aşan satışla küçük olamayan bir başarıyı yakalamıştır. Pazar genişledikçe, Reddit’in memeden ilham alan NFT’leri gibi daha çeşitli projelerin koleksiyoncular arasında başarılı olup olmayacağını görmek ilginç olacaktır.

Hangi Projeler Popülerlik Kazandı?

Kendini adamış Reddit kullanıcıları arasında birçok NFT koleksiyonu çok başarılı oldu. Bununla birlikte bu koleksiyonlar genel NFT topluluğu arasında ciddi bir ses çıkarmaya da başladı. Bir dizi tahsil edilebilen avatar olan Spooky Season’ın işlem hacmine bir göz atın. 24 saat içinde %121 gibi etkileyici bir artış yaşadı ve şimdi OpenSea’nin ilk 10 sıralamasında BAYC’nin hemen arkasında yer alıyor.

The Senses x Reddit ve Foustlings x Reddit gibi diğer Reddit projeleri de sıralamada tırmanıyor. Görünüşe göre NFT koleksiyoncuları, dijital sanatı ve daha önce hiç olmadığı gibi benzersiz çevrimiçi deneyimleri yakalamaya doyamıyor.

Reddit NFT Popülaritesinin Sebebi Nedir?

NFT’ler İnternet yatırımcıları arasında yavaşça popülerlik kazanırken, Reddit’in NFT koleksiyonları diğer projeleri geride bırakıyor. Bir teori, “deneyimli koleksiyonerlerin” nispeten düşük bir fiyat noktasında çok fazla ters potansiyel sundukları için Reddit NFT’lere akın etmesidir.

Bir başka olasılık da bu koleksiyonlardan bazılarının (The Senses x Reddit gibi) popülaritesinin, r/wallstreetbets gibi popüler İnternet topluluklarıyla olan bağlantılarından kaynaklanıyor olmasıdır. Sebep ne olursa olsun, Reddit’in NFT koleksiyonlarının ilgi odağı olduğu açıktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit NFT Koleksiyonları Popüler Mavi Çip Projelerini Geçiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!