Tron Kurucusu Justin Sun, Para Çekme İşlemlerini Sürdürmek İçin FTX İle Birlikte Çalışıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Tron kurucusu Justin Sun, FTX’te Tron token ticaretine başarıyla devam etti ve şimdi de yakında para çekme işlemlerine devam etmek için çalışıyor.

Tron

Tron kurucusu Justin Sun Perşembe günü, ekibin kripto borsasındaki durumu çözmek için bir çözüm üzerinde kuşatılmış kripto borsası FTX ile çalıştığını söyledi. Justin Sun daha sonra FTX’te TRX ticaretinin yeniden başlatıldığını duyurdu. Ayrıca, diğer Tron belirteçleri BTT, JST, SUN ve HT ticaret için zaten mevcut. Justin Sun ve ekibi, Tron belirteçleri için geri çekme işlevini sürdürmek için çalışacak.

Justin Sun, FTX’te TRX’in Yeniden Başladığını Duyurdu

Binance, önerilen FTX satın alımından vazgeçtikten sonra, Tron’un kurucusu Justin Sun, kripto borsası FTX ile potansiyel bir ortaklığa işaret etti. Tron kurucusu, ekibinin FTX’teki likidite sıkışıklığını çözmek için “bütünsel bir çözüm” üzerinde FTX ile çalıştığını söyledi.

“Kısa vadeli olmasına rağmen devam eden likidite sıkışıklığı, hem sektör gelişimi hem de yatırımcılar için zararlı. Ekibim daha fazla bozulmayı önlemek için gece gündüz çalışıyor. Ortaklarımızla birlikte bütüncül yaklaşımla durumun yönetilebilir olduğuna inanıyorum. “

Justin Sun müteakip tweetlerinde Tron tokenleri TRX, JST, BTT, SUN ve HT alım satımının FTX’te yeniden başladığını duyurdu. Bu arada, yakında para çekme işlevini yeniden başlatmak için FTX ile birlikte çalışıyor. Kripto topluluğu bunu nihai çözüm olarak görüyordu. Ancak Justin Sun, tüm FTX kullanıcıları için yeniden canlandırma ve normale dönmenin “bütünsel çözümün” yalnızca ilk adımı olduğunu söyledi.

Bazıları FTX’in 800 milyon dolar değerindeki TRX’in FTX’e transferi ile yeniden çözücü haline geleceğine inanıyor. Kullanıcıları, borsadan çıkmak için tek seçenek olarak 10 kat prim üzerinden TRX satın almaya zorlayarak 8 milyar dolarlık farkı 800 milyon dolara çıkarıyor. Daha sonra, kullanıcılar 800 milyon dolara satıyor. FTX başlangıçtaki 800 milyon doları geri ödüyor.

Tron (TRX) Fiyatı FTX’te %300 Arttı

Bu arada, TRX token fiyatı son 24 saat içinde kısa bir süreliğine 2,5 dolara yükseldi. TRX fiyatı şu anda 0.253 dolardan işlem görürken, diğer borsalarda 0.06 dolardır. Kullanıcılar TRX’i satın alıyor çünkü FTX’ten çıkmanın tek yolu bu .

FTX web sitesi, likidite sıkışıklığının ortasında çöktü. Web sitesi bugün, “FTX şu anda para çekme işlemlerini gerçekleştiremiyor. Para yatırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.”

Tron Kurucusu Justin Sun, Para Çekme İşlemlerini Sürdürmek İçin FTX İle Birlikte Çalışıyor!
Kripto Pazarında Kan Banyosu: Şuan Yaşayan Büyük Çöküş Ortasında Darbe Alan İlk 5 Kripto Para Birimi!
Piyasa Analiz: Bitcoin 2 Yılın En Düşük Seviyesine Düşerken, Solana %41 Oranda Çakıldı!
Kripto Piyasası 12 Saat İçinde 130 Milyar Dolar Kayıpla Büyük Kan Kaybetti!
Bitcoin (BTC) Yatırımcıları, Bu Gelişmeler Işığında Hafta Ortası Bir Sürpriz Yaşayabilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Tron Kurucusu Justin Sun, Para Çekme İşlemlerini Sürdürmek İçin FTX İle Birlikte Çalışıyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron Kurucusu Justin Sun, Para Çekme İşlemlerini Sürdürmek İçin FTX İle Birlikte Çalışıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!