RX 669 Serisi, Metaverse Bağlantılı NFT’leri Başlatacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metaverse ve blok zinciri oyun dünyasına daha fazla Web3 meraklısı ve oyuncu getirme planlarının bir parçası olarak, RX 669 Serisi oyun bir NFT koleksiyonu başlatıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

RX 669 NFT Koleksiyonu

RX 669 Serisi, açık dünya ortamında geçen, mobil öncelikli bir oyna-kazan oyunudur. NFT koleksiyonu desteklenip gerçek dünya Metaverse’üne bağlı türünün ilk örneği bir mobil platform oyun içinde oyun içi yardımcı program sunacaktır.

NFT’leri ve Web3 Oyunlarını Daha Geniş Bir Kitleye Tanıtma

NFT’lerin geçen yılki popülaritesi, blok zinciri tabanlı ve oynayarak kazanılan oyunların keşfedilmesine yol açtı. Bununla birlikte endüstrilerin tümü son yıllarda muazzam bir büyüme ve uygulama gördü.

Pek çok parlak ekip ve proje, birçok insanın oyun endüstrisinin geleceği olduğunu düşündüğü şeye girmektedir. Ayrıca projelere, yüz milyonlarca dolar yatırım yapılıyor. Sektör, geniş kripto düşüşünden biraz etkilenmiştir. Ancak oyuncu aktivitesi geçen yılki seviyelerde olmasa da P2E ve blok zinciri oyunları yatırımcıları cezbetmektedir.

Bu endüstrilerin el ele çalıştığı tespit edildiğinden RX 669, geleneksel ve Web2 oyuncularını Web3 oyun dünyasına çekmek için stratejilerinden biri olarak NFT’lerin piyasaya sürülmesinden yararlanmayı hedefliyor. RX Series’in Kurucusu Anand Kumar şunları söyledi:

“NFT’ler teknolojiyi dünya çapında meydana gelen donanım ve yazılım yenilikleri doğrultusunda ileriye taşıyan ve alıcıları ödüllendirmek için gerçekçi yol haritalarına sahip ürünlerle desteklenmelidir.”

P2E bir oyun olarak RX Serisi, oyunculara becerileri, katılımları, NFT’leri stake etme, yetiştirme ve kiralama için geleneksel Web3 ödül modellerinin işlevlerine sahip olacak. Ayrıca NFT’lerini ve diğer koleksiyonlardaki karakterleri birlikte çalışabilirliği sağlamak için oyuna entegre etmektedir. Bununla birlikte NFT’lerini nadir hale getirmek için zincirdeki kullanıcı ilerlemesine dayalı olarak meta verileri yükseltir.

Metaverse ve Web3 Gaming’in Mobil Olarak Genişletilmesi

Mckinsey tarafından yapılan ankete göre Metaverse pazarının 2030 yılına kadar beş trilyon dolara yükselmesi beklenmektedir. Ayrıca Verified Market Research tarafından hazırlanan rapor aynı yıl 824,53 milyar dolarlık değerleme tahmin ediyor. Ancak bu rakamların birbiriyle çelişmesine rağmen, mevcut 38,85 milyar dolarlık genel büyüme hala önemlidir.

Çoğu oyuncu oyun faaliyetlerini akıllı telefonlarında gerçekleştirmektedir. Bununla birlikte mobil video oyunları pazarı son birkaç yılda istikrarlı bir büyüme göstermiştir. Sektör henüz başlangıç ​​aşamasında ve düzenli olarak yeni oyun projeleri geliştiriliyor.

Geçen yıl, pazar 131 milyar dolar değerindeydi. 2026 yılına kadar analistler, bunun 173 milyar dolara yükseleceğini tahmin ediyor. Özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki birçok insan akıllı telefonlara daha kolay erişebildiğinden, bu sektörün tahmin döneminde daha fazla büyümesi bekleniyor. Birçok proje, dünya çapındaki milyarlarca mobil kullanıcının önemli bir bölümünü Web3 oyunlarına getirme umutlarındaki beklenen artıştan yararlanmayı amaçlayacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
RX 669 Serisi, Metaverse Bağlantılı NFT’leri Başlatacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!