Visa, NFT’lerini Açık Artırmaya Çıkaracak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir rapora göre Visa, yardım kuruluşları için para toplarken futbol temalı NFT yayınlama planlarını açıkladı. Dijital sanatlar, en iyi futbol efsanelerinin unutulmayan anlarından oluşmaktadır. Ayrıca Visa, hayran etkileşimini geliştirerek NFT’ler oluşturmalarına olanak tanıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Visa, Hayır Kurumları İçin Açık Artırmada

Parayı dünya çapında akıcı ve sorunsuz bir şekilde taşımaya odaklanan popüler ödeme ağı Visa, hayır kurumlarına para toplamak için beş adet futbol temalı NFT’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Visa, en iyi dünya kupası anlarından bazılarını yeniden yaratan futbol temalı NFT’yi piyasaya sürüyor. Bununla birlikte Visa hareket ustaları futbolu, sanatı ve teknolojiyi birleştirmektedir. Çok yakında açık artırmaya çıkacak olan beş NFT, beş efsanevi futbolcunun futbolun en ikonik hareketlerinden oluşan dijital sanat eserleridir.

Raporlara göre, hayır kurumları için satılan beş NFT arasında Tim Cahill (Avustralya), Carli Lloyd (ABD), Jared Borgetti (Meksika), Maxi Rodríguez (Arjantin) ve Michael Owen’ın (İngiltere) Dünya Kupası golleri yer alıyor. Böylece bu oyuncuların hayranları ikonik dünya kupası anlarından birini elde edebilir.

Yardım müzayedesi bir Kasım Salı günü saat 12.00’de başladı. Sekiz Kasım Salı günü saat 21:00’e kadar sürecek. Visa, açık artırmadan sonra toplanan tüm meblağları sokak çocuklarına bakmaya odaklanan bir kuruluş olan Street Child United’a bağışlayacak.

Oyuncuların harika anılarıyla, bir yatırımcının alabileceği başka paralar da bulunmaktadır. Alıcı, Tim Cahil, Jared Borgetti, Carli Lloyd ve Michaels’ın imzalı formaları, botları, otobiyografisi ve resimli dergilerini içeren hatıra eşyası alacak. Alacağınız para, satın aldığınız NFT’ye bağlıdır.

Dünya Kupası Başlarken Futbol Taraftarlarıyla Visa Etkileşimi

Visa ağı, futbol taraftarlarına futbol odaklı NFT’ler oluşturmak için Londra merkezli bir sanat ağı olan XK studio ile işbirliği yapıyor. Bu işbirliği sayesinde Visa, top pozisyonu, paslar, oyuncu hareketleri, beceriler ve hatta hedefler dahil olmak üzere futbol sahasındaki tüm eylemleri takip eder. Her şeyi izledikten sonra dijital sanat olarak dışa aktarılır ve daha sonra NFT olarak basılır.

Bu nedenle dünya kupası sırasında Visa, taraftarların dijital bir saha kullanarak FIFA hayran festivalinde kendi NFT’lerini oluşturmalarına izin veriyor. Oyuncular dörder dakikalık altı maça katılarak milli takımlarının renklerini dijital sanat eseri yapacaklar. Oyuncular daha sonra dijital sanatlarını inceler ve sanat için bir NFT basarlar.

NFT’leri seçen oyuncular, bunu iki hafta içinde Crypto.com hesaplarında alacaklar. Ancak Crypto.com hesapları için uygun olmayan başka ülkeler bulunmaktadır. NFT’ler Crypto.com üzerinden geldiğinden, NFT yerine dijital bir dosya almak zorunda kalacaklar. Bu ortaklık hakkında konuşurken, Visa’nın kıdemli başkan yardımcısı ve sponsorluk başkanı Andrea Fairchild şunları söyledi:

“Sokağa bağlı çocukların karşılaştığı yaygın damgalanmayla mücadele eden küresel bir hareket… Arkasındaki ilham, oyunun hareketi ve akışıdır… Web3’te fırsatlar sonsuzdur. Bu sadece yerimizi bulma meselesidir.”

NFT’lerin Kurumsal Kabulü

NFT ortamı son zamanlarda hızlı kurumsal benimsemenin keyfini çıkarıyor. Visa, KFC, Mastercard ve daha pek çok şirket NFT ortamına katıldı. Visa’nın yakın zamanda dahil olması, NFT’lerin sadece spor ve hatıralarda kullanımını artırıyor. Birkaç gün önce, EPL’in NFT’ler için Sorare ile ortaklık kurduğuna dair raporlar ortaya çıktı. Bu tür işbirlikleri yalnızca NFT’nin benimsenmesini artıracaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Visa, NFT’lerini Açık Artırmaya Çıkaracak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!