Binance BNB, DOGE ve MASK’ı İçeren Yeni Vadeli İşlem İndeksi Başlatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük borsası Binance, “Bluebird” isimli yeni vadeli işlem indeksinin bugünden itibaren kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

Binance tarafından 2 Kasım tarihinde yapılan açıklamada, Binance Coin(BNB), Dogecoin(DOGE) ve Mask Network’ü (MASK) kapsayan tek bir vadeli işlem indeksinin TSİ bugün saat 15.00’ten itibaren piyasaya sürüleceği belirtildi.

BLUEBIRD/USDT vadeli işlem çifti ile piyasalardaki yerini alacak olan bu indeks, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından yukarı yönlü performans gösteren kripto para birimlerinden oluşuyor. Başlangıç fiyatı 10 dolar olacak yeni vadeli işlem çifti, bu kripto paraların piyasa değerine indekslenmiş şekilde konumlanacak.

Yeni vadeli işlem indeksinin, 3 farklı kripto para biriminin gerçek zamanlı fiyatlarının ağırlıklı ortalamalarını kullanan bir formülle hesaplanması ve USDT paritesinde işlem imkanı sunması amaçlanıyor. 25x‘e varan kaldıraç seçeneği ile sunulacak bu yeni vadeli işlem indeksi TSİ bugün saat 15.00’te listelenecek.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance BNB, DOGE ve MASK’ı İçeren Yeni Vadeli İşlem İndeksi Başlatıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!