Fiverr NFT Aramalarının Önemli Ölçüde Arttığını İddia Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fiverr, NFT aramalarının piyasadaki milyonlarca arama arasında, son altı ayda en büyük yüzde kazancına ulaştığını açıkladı. Fiverr NFT aramalarının son dönmede artışa geçtiğini, yüzde olarak yayınladığı istatistiklerle gösterdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Fiverr, NFT Aramalarında Artış Yaşanıyor!

Fiverr, freelance hizmetler için küresel bir çevrimiçi pazardır. Fiverr’ın yeni raporu, NFT aramalarının önemli ölçüde arttığını ortaya çıkardı. Şirket, son iş trendlerini detaylandırdı. Rapor, son altı ayda platformda gerçekleştirilen milyonlarca aramadan elde edilen verilerin analiz etmektedir. Bunun sayesinde en çok aranan hizmetin NFT’ler ile alakalı olduğu açıklanmıştır.

Milyonlarca hizmet arasında NFT’ler, en çok arananlardan biriydi. Görünüşe göre işletmeler, NFT ile ilgili hizmetleri denemeye daha istekli hale geliyor. Ayrıca genellikle NFT tasarımları, koleksiyonları ve pazar yerleri oluşturma açısından becerilerin ciddi şekilde arttığı raporlanmıştır.

İşletmeler sürekli olarak yeni müşteriler çekmek için en yeni ve en iyi stratejileri araştırıyor. Rapor, Meta’nın sahip olduğu sosyal medya platformlarına geçmenin yanı sıra, markaların kitleleriyle etkileşim kurmak için stratejiler geliştirdiğini ortaya çıkardı. Bağlı kuruluş pazarlaması bir süredir var olmasına rağmen, müşterileri çekmek için yeni yaklaşımlar arayan işletmeler arasında ilgi görmeye başlamıştır. Bağlı kuruluş pazarlamasının kullanımı promosyonlara ve etkileyici pazarlamaya dayanmaktadır.

İçerik oluşturucuların ve etkileyicilerin büyümesiyle birlikte son yıllarda ortaya çıkan bir başka araç da Teespring’dir. Teespring, içerikten gelir elde ederken, ürünlerin oluşturulmasını ve satışını teşvik eden basit bir yöntem olarak açıklanıyor. Son olarak, uygulama uçtan uca korumalı olduğundan, Avrupa ve ABD’de aktif ve genişleyen bir kullanıcı tabanına sahiptir. Ancak, işletmeler artan güvenlik sorunlarının ortasında potansiyel yeni müşterilere ulaşmak için Telegram’ı da tercih ediyor.

Sosyal Medya NFT’lerin Odak Noktası Haline Geldi!

Şirketler, TikTok gibi büyük kullanıcı büyümesine tanık oldular. Ancak yine de sosyal medya stratejilerinin önemli bir bileşeni olarak Meta’nın sosyal ağlarını tercih ediyorlar. Bunlar arasında Instagram ve Facebook’a ilgi diğer tüm platformlardan daha fazladır.

Çevrimiçi ağ, birçok markanın girişiminin önemli bir bileşeni haline gelmiştir. Diğer sosyal medya ağlarının yükselişine rağmen, Instagram ile ilgili terimler için yapılan aramalarda ortalama yüzde 92’lik artış görünüyor. Bu da işletmelerin, Meta’ya ve bir pazarlama aracı olarak platformlarına yatırım yapma niyetinde olduklarını gösteriyor. Bu nedenle, sosyal medya ile ilgili hizmetler artık fazlasıyla desteklenmektedir. Son dönemde, Instagram Sosyal Medya Yöneticisi pozisyonunda yüzde 121 artış yaşanmıştır. Ayrıca Facebook Video Reklamları yüzde 175 ve Instagram Influencer yüzde 63 oranında artış yaşandı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fiverr NFT Aramalarının Önemli Ölçüde Arttığını İddia Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!