Ripple’ın ünlü mühendislik direktörü istifa ettiğini açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple Labs mühendislik yöneticisi Nik Bougalis, yaklaşık 10 yılın ardından şirketten ayrıldığını açıkladı. Kripto alanında uzun süredir hizmet veren ve görevlerinden istifa eden yöneticilerin sonuncusu ise Nik Bougalis oldu. 

Bougalis, 22 Ekim tarihli bir Twitter gönderisinde “Ripple’da on yıl süren yolculuğum, harika bir yolculuktu. İnandığım bir amaç uğruna, sevdiğim bir proje üzerinde çalıştım. Ancak bu serüven önümüzdeki birkaç hafta içerisinde sona erecek” açıklamalarında bulunmuştu.

“All good things…”

My decade-long journey at @Ripple has been a fantastic (if exhausting and all-consuming) one.

I got to work on a project that I love, towards a goal I believe in.

But that journey will be coming to an end in a few weeks.
 

—     (@nbougalis) October 21, 2022

Ripple geliştiricisi, ilginç bir şekilde bundan sonra herhangi bir blokzincir projesinde ve şirketinde yer almayacağını ekledi. 

Bougalis, “Sırada ne var? Bunu, zamanı geldiğinde konuşacağım, ancak şimdilik ne bir blokzincir projesinde ya da şirkett ne de NFT veya DeFi alanında çalışmayacağım” ifadelerini kullandı. 

Bougalis’ın kendi hayatında ve Ripple’da yazılım mühendisliği ve kriptografi alanında oldukça uzun bir özgeçmişi mevcut. Bougalis, Ripple’dayken ilk olarak XRPL olarak da bilinen XRP Ledger ödemeleri için açık kaynak kod projeleri üzerinde çalışmıştı. 

Bougalis’ın Ripple’için üzerine çalıştığı en önemli geliştirmelerden bir tanesi de XRPL NFT’lerinin girişini görecek olan XLS-20 değişikliğiydi. Söylentilere göre projede düzeltilmesi gereken birkaç başlangıç hatası olsa da güncellemenin Kasım ayı başlarında tamamlanması bekleniyor.

Ripple kriptografı, şirketin onsuz da iyi olacağına dair düşüncelerini dile getirdi. 

Bougalis, “Ripple’ın uzun süreli sağlığı ve başarısı tek bir kişiye bağlı değil. Her birinin kendi çapında katkıda bulunduğu ve katılım sağlayan yetenekli ve tutkulu bireyler sayesinde her şeyin yolunda gideceğinden eminim.” 

Blokzincir sektörü, bu ay bir dizi önemli figürlerin ve yöneticilerin pozisyonlarında istifa etmelerine şahit oldu. 7 Ekim tarihinde NFT pazar yeri OpenSea’nin finans direktörü Brian Roberts istifa ettiğini açıklamıştı. 

En son 21 Ekim’de Polkadot’un kurucu ortağı Gavin Wood da blokzincir altyapı şirketi Parity Technologies’deki pozisyonundan istifa edeceği açıklamalarında bulundu. 

Aynı şekilde geçtiğimiz aylarda FTX ABD başkanı Brett Harrison, Kraken CEO’su Jesse Powell, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Genesis Trading CEO’su Michael Moro gibi yüksek profilli yöneticiler de sahip oldukları koltukarı devretmişlerdi. 

Öte yandan Ripple, kısa süre önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)ile XRP arasında uzun süredir devam eden dava savaşında kayda değer bir kazanç elde etti. 

Ripple genel danışmanı Stuart Alderoty 21 Ekim’de şirketin nihayet SEC’e karşı savunmasını önemli ölçüde güçlendirebilecek önemli belgelere erişim sağladığını açıkladı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple’ın ünlü mühendislik direktörü istifa ettiğini açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!