Meta ve L’Oreal, Metaverse Başlangıç ​​Programını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genişleyen Metaverse ekosistemi, şirketlerin sanal ekosisteme sorunsuz geçiş yapmalarını sağlamak için büyük iş birlikleri gerektirmektedir. Bu kapsamda, L’Oreal, Meta ve Fransız İşletme Okulu HEC Paris, Metaverse’te yaratıcılığı teşvik edecektir. Ayrıca bunun için bir başlangıç ​​​​hızlandırıcı programı başlatmışlardır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Meta ve L’Oreal’in Başlangıç ​​Hızlandırıcı Programı!

Meta, gelişmekte olan platformlara verdiği desteğin bir parçası olarak iş birliği gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda şirket, Metaverse ile ilgili farklı alanlardan beş startup’ı bünyesine katmayı amaçlamaktadır. Diğerlerinin yanı sıra 3D, sanal gerçeklik (VR), artırılmış gerçeklik (AR) ve avatar geliştirme konusunda uzmanlaşmış girişimler topluluğa katılacaktır. Üstelik startuplar L’Oreal’in de içinde bulunduğu güzellik sektörüyle sınırlı değildir. Hızlandırıcı programı, Paris’in 13. bölgesindeki Meta ortamında yer alacaktır. Mekan, dünyanın en büyük başlangıç ​​alanı olarak kabul edilmektedir.

Açıklamalara göre, programa başvurular 20 Kasım’da başlayacak. Panel üyeleri Meta, L’Oreal ve HEC uzmanlarından oluşmaktadır. Buna ek olarak, girişimcilik ve yatırım camiasından üyeler, aralık ayındaki girişimlerin seçiminde yer alacaktır. Ayrıca program ocak ayında başlayacak ve Haziran 2023’te sona erecektir. Başarılı başvuru sahipleri için mentorluk, uzmanlara ve yatırımcılara erişim, kazanan paketinin bir parçası olacaktır.

L’Oreal’in pazarlama müdürü Asmita Dubey’e göre dünyanın geleceği, dijital alanda olacaktır. Dubey ‘genç yetenekler bu tür etkinliklere ilgi duyuyor. Yanlarında tonlarca enerji ve yaratıcılık getirdikleri için geleceği temsil ediyorlar’ dedi. Ayrıca L’Oreal’in uluslararası doğrudan pazarlama hamlesi için etkinlikten yararlanılacaktır.

Meta’nın Güney Avrupa başkan yardımcısı Laurent Solly, şirketin L’Oreal ile ortak olmaktan heyecan duyduğunu açıkladı. ‘Hırslı Metaverse projesi, iş birlikçi, yenilikçi ve kapsayıcı bir sanal ekosistemin önünü açacaktır. Ayrıca fransız başlangıç ​​işini destekleyecektir’ dedi.

Web3 İlerlemeye Devam Ediyor!

Kripto endüstrisinin yılın başındaki çöküşünün ardından birçok kişi, Web3, NFT ve Metaverse etrafındaki hype’ın yakında sona ereceğine inanıyor. Ancak bu, moda, lüks ve güzellik markalarının sanal dünyanın genişlemesine katılmasıyla pek mümkün görünmemektedir.

Nike, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Adidas ve diğerleri, daha fazla müşteri çekmek için ürün yelpazesiyle dijitalleştirmeye başladı. Kısa süre önce Farfetch, hızlandırma programı için seçilen sekiz girişimi duyurdu. Program, lüks moda endüstrisinin Metaverse’e geçişini hızlandırmayı hedeflemektedir. Ayrıca çeşitli Web3 teknolojilerini ölçeklendirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meta ve L’Oreal, Metaverse Başlangıç ​​Programını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!