Fireblocks kripto ödeme motoru başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık saklama platformu Fireblocks, başarılı pilot aşamanın ardından satıcılar için yeni ödeme motorunu başlattı ve birçok ülkede işletmelerin kripto işlemleri alabilmelerinin yolunu açtı.

Fireblocks’un yeni Ödeme Motoru, şirketin pazartesi yaptığı duyuruya göre operasyonlarına dijital varlıkları entegre etmek isteyen işletmeler için kullanıma hazır çözümler sunacak. Platform, ödeme hizmeti sağlayıcılarının yeni kripto ödeme kanallarını kullanmalarına ve dijital varlık işlemlerini anlık olarak gerçekleştirmelerine olanak sağlayacak. Yeni platform, ayrıca düşük işlem ücretleriyle uluslararası şirket içi ödemeler, mikro ödemeler ve satıcı ödemelerini de destekliyor.

Fireblocks Ödemeler Başkan Yardımcısı Ran Goldi, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada çözümün token’dan bağımsız olduğunu, yani ödeme sağlayıcılarının istedikleri türden dijital varlığı kullanabileceklerini söyledi. Goldi, “Fireblocks’un desteklediği 42 blockchain ve 1.300’den fazla token’dan istediklerini kullanabilirler” diye ekledi.

Ödeme Motoru’nun pilot testleri ödeme işleticisi Checkout.com tarafından gerçekleştirildi. Şirket, çözümü kullanarak 1 milyar dolarlık ticari işlemi tamamladı. Fireblocks, dünyanın en büyük ticari ödeme işleticisi FIS’in de çözümü deneyeceğini açıkladı. FIS, 2019’da satın aldığı milyar dolarlık ödeme işletim şirketi Worldpay’i yönetiyor.

Fireblocks, Şubat 2022’de stablecoin ödeme platformu First Digital’ı satın alarak, altyapı hizmetlerine kripto ödemelerini de ekledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fireblocks kripto ödeme motoru başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!