Quant (QNT) Ayı Piyasa Yükselişini Sürdürüyor: 4 Ayda Yüzde 400’ün Üzerinde Artış

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlikte-çalışabilirlik ağı Quant Network’ün yerel token’ı Quant, ayı piyasasında diğer kripto para birimlerinden ayrışarak 4 ayda 5 katından fazla değer kazandı.

Yazım esnasında CoinGecko verilerine göre en değerli 27. kripto para birimi olan Quant, haziran ayında düşüş yaşadığı 48 dolar seviyesinin ardından 5 kata yakın yükseliş performansı sergiledi.

En eski kripto para birimlerinden olan Quant 2021 yılının Eylül ayında, 427 dolar seviyelerine kadar yükselmişti.

Birçok kripto para analistine göre QNT’ye yatırım yapılması için tekrardan 160-170 dolar seviyelerinin beklenmesi gerektiği söylüyor..

Veri ve analitik platformu Santiment verilerine göre 100 QNT ve 1.000 QNT’ye sahip olan adresler artış gösteriyor. Bu adreslerin sahip olduğu QNT sayısı yaklaşık 230 bin artış yaşadı.

Yazım esnasında 219 dolar seviyesinde bulunan QNT, son 7 günlük periyotta ise %40’dan fazla artış gösterdi. Bu yükselişin net bir sebebinin olmadığı söyleniyor.

Quant (QNT) Ayı Piyasa Yükselişini Sürdürüyor: 4 Ayda Yüzde 400’ün Üzerinde Artış isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Quant (QNT) Ayı Piyasa Yükselişini Sürdürüyor: 4 Ayda Yüzde 400’ün Üzerinde Artış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!