Bitcoin Balinalarından Dev Alım: 1 Günde 47 Bin 500 BTC’lik Alım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük miktarda Ethereum sahibi cüzdanlar, sadece 24 saat içinde 30 bin ETH alımı gerçekleştirdi. Kripto dünyasının önde gelen isimlerinden olan Glassnode analistleri, “Piyasada büyük bir dönüşüm yaşanıyor.” yorumunda bulundu.

Bitcoin’in yaraları tamamen iyileşti ve piyasa değeri ile bir numaralı kripto para olarak dikkat çekiyor. Bugün 64 bin 500 doları aşarak rekor kıran Bitcoin’in perşembeden bu yana devam eden yükselişi, “balina” olarak bilinen büyük yatırımcıların 47 bin 500 BTC toplamasıyla daha da dikkat çekici hale geldi.

CryptoQuant tarafından sunulan on-chain veri platformu tarafından, son güncelleme 2 Mayıs tarihinde yapıldı. 24 saat içinde aktif olan balinaların toplam varlıkları 450 bin 600 BTC’den 498 bin 100 BTC’ye tırmandı. Bu da demek oluyor ki, balinalar kısa sürede 47 bin 500 BTC satın aldılar. Bitcoin’in yükselişi, balinaların büyük alımlarını doğruluyor.

KriptoQuant CEO’su Ki Young Ju, son 24 saat içinde 47 bin BTC’nin toplandığını belirtti ve yeni bir döneme girildiğini söyledi.

Balinalar, Bitcoin alımlarını artırırken Grayscale ETF’inde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Grayscale’in Bitcoin ETF’i piyasaya sürüldüğü 11 Ocak’tan bu yana ilk kez pozitif bir performans sergiledi. Yaklaşık 5 aylık süre boyunca sürekli satış baskısı altında olan ETF, bu kez 63 milyon dolarlık net bir yatırım alarak dikkatleri üzerine çekti.

Çarşamba günü Fed’in faiz kararını duyurmasının ardından Bitcoin’un değeri 56 bin 500 dolara kadar geriledi, ancak şu an itibariyle TSİ 15.45’te 63 bin 900 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Balinalarından Dev Alım: 1 Günde 47 Bin 500 BTC’lik Alım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!