Tron Analiz: TRX Bu Hafta Tersine Bir Trend Dönüşüne Hazır mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santiment’ten gelen yeni veriler, Tron (TRX) fiyatındaki devam eden düşüşün kripto varlığına karşı olumsuz önyargıda bir artışa yol açtığını ortaya koydu. 

CoinMarketCap’ten elde edilen veriler, yıldan bugüne Tron fiyatının %17,28 düştüğünü gösterdi. Düşüş devam ederken, TRX yatırımcıları kısa vadede herhangi bir önemli fiyat rallisine karşı karamsarlıklarını sürdürüyorlar.

trontron analiz: trx bu hafta tersine bir trend dönüşüne hazır mı? 3

Santiment’e göre, tarihsel olarak, bir kripto varlığına yönelik olumsuz önyargıdaki büyüme, böyle bir varlığın dibinin yakın olduğunun bir göstergesidir. Blockchain analitik firmasına göre devam eden kapitülasyon, “yakında fiyat artışlarına yol açabilir”. 

TRX Boğaları Bir Patlama Yapmak İstiyor

Tron günlük grafikte, varlığın fiyatı 29 Eylül’den bu yana yükseliş eğilimindeydi. CoinMarketCap verilerine göre bu ay şimdiye kadar TRX başına fiyat %2 arttı.

Varlığın fiyatındaki artış, MACD çizgisinin trend çizgisiyle yukarı yönde kesişmesine karşılık geldi. Bu, Eylül sonunda yeni bir boğa döngüsünün başladığını gösterdi. 

Ayrıca, TRX’in fiyatı artmaya devam ettikçe, madeni paranın Chaikin Para Akışının (CMF) dinamik çizgisi (yeşil) merkez çizgisinin (kırmızı) altından yükseldi ve basın zamanında 0,07’de onun üzerinde konumlandırıldı.

Yalnızca satın alma baskısındaki önemli bir artış, bir varlığın CMF’sindeki böyle bir hareketi bir haftadan kısa sürede etkileyebilir. 

Buna ek olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) yazının yazıldığı sırada yükseliş trendinde 57.40’ta yerini aldı. Alıcılar son birkaç gün içinde TRX’e akın ettiğinden, gösterge 50 nötr bölgenin altından yukarıya doğru hareket etti.

Benzer bir yol izleyerek, Para Akışı Endeksi (MFI) basın zamanında 61.88’de sabitlendi.

Tron alıcıları, Yönlü Hareket Endeksi’nin (DMI) konumunda gösterildiği gibi, basın zamanında piyasanın kontrolüne sahipti. 20.48’de alıcıların gücü (yeşil), 14.95’te satıcıların (kırmızı) sağlam bir şekilde üzerindeydi.

trontron analiz: trx bu hafta tersine bir trend dönüşüne hazır mı? 4

Günlük grafikte, son birkaç gündeki fiyat rallisi yükselen bir kama oluşumuna yol açtı. Bunu genellikle fiyat düşüşü takip eder.

Bu nedenle, piyasa ile ve piyasa aleyhine işlem yapmak isteyen yatırımcılar bir tersine çevirme arayışında olmalıdır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
27

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron Analiz: TRX Bu Hafta Tersine Bir Trend Dönüşüne Hazır mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!