Bitcoin Hash Rate, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler kripto para madenciliğini de olumsuz etkiliyor. Madencilik şirketleri yaşanan özel sebepler nedeniyle madencilik faaliyetlerinden daha az kripto para çıkartırken, Bitcoin hash rate tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin Hash Rate Nedir?

Kripto para birimi Bitcoin için, Bitcoin hash rate, mevcut Bitcoin bloğunu veya herhangi bir bloğu çözmeye çalışan Bitcoin madencileri tarafından kaç tane hash üretildiğinin bir tahminin belirten değerdir.

İlginizi çekebilir: Core Scientific, Eylül Ayında Daha Az Bitcoin Çıkarttı

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde gördüğümüz hash rate, saniye başına hash ya da H/s olarak ifade edilir.

Coinwarz verilerine göre haberin yazımı esnasında mevcut Bitcoin hash rate 303.87 EH/sn olarak görülüyor. Yine sitenin raporlarına göre Bitcoin hash rate gün içerisinde 321.15 EH/s’e ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmış oldu. Son olarak Bitcoin hash rate oranı, mevcut Bitcoin zorluğu, tanımlanan Bitcoin blok süresi ve son blok sayısının ortalama blok süresinin kullanılarak hesaplanması yapılabiliyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Hash Rate, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!