Tezos (XTZ) Kathmandu Yükseltmesini Gerçekleştirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezos ağı ölçeklenebilirlik iyileştirmesi adına Kathmandu protokol yükseltmesini gerçekleştirdi.

Tezos (XTZ) 23 Eylül tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ağın 11. protokol yükseltmesi olan Kathmandu yükseltmesini gerçekleştirdiğini açıkladı. Yükseltme TSİ 23.55’te Tezos Hisse Kanıtı (PoS) ağında 2.736.129 sayılı blokta yayınlandı.

Tezos resmi web sitesinde yayınladığı açıklamalarda Kathmandu ile beraber optimistic roll-up’lar gibi katman 2 çözümleri aracılığıyla ağ dışında hesaplamayı destekleme özelliğini eklediklerini duyurdu. Ayrıca geliştiriciler Kathmandu’nun yeni özelliklerinin denenebilmesi için kalıcı bir test ağı sunduğunu açıkladı.

Tezos geçtiğimiz şubat ayında Manchester United’ın uzun süreli antrenman forması sponsorluğu yapacağını bildirmişti. Şirket, Manchester United’a sponsorluk için 27 milyonluk anlaşma yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tezos (XTZ) Kathmandu Yükseltmesini Gerçekleştirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!