Bitcoin Halving’i Madencilik Sektörüne 10 Milyar Dolar Kaybettirebilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para madencilik endüstrisi, Bitcoin halving’i yüzünden milyarlarca dolar kayıp yaşayabilir.

20 Nisan’da gerçekleşeceği tahmin edilen halving, madencilerin günlük olarak kazanabileceği toplam Bitcoin miktarını 900’den 450’ye düşürecek. Bunun yılda yaklaşık 10 milyar dolarlık bir gelir kaybına yol açabileceği düşünülüyor.

Birçok madencilik şirketi, halving öncesinde olabildiğince fazla gelir elde edebilmek için yeni ekipmanlara yatırım yaptı. CoinShares analisti Matthew Kimmell, “Gelirlerin bir gecede düşmesiyle birlikte madencilerin vereceği stratejik tepkiler, kimin öne çıkacağını ve kimin geride kalacağını belirleyebilir.” dedi.

Bazı yatırımcılar ise madencilik şirketlerinin hisselerinin düşeceği beklentisiyle pozisyon almaya başladı. S3 Partners LLC’nin tahminine göre madencilik şirketlerinden alınan kısa pozisyonların değeri, 11 Nisan itibarıyla yaklaşık 2 milyar dolardı.

Bitcoin Halving’i Madencilik Sektörüne 10 Milyar Dolar Kaybettirebilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Halving’i Madencilik Sektörüne 10 Milyar Dolar Kaybettirebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!