Fireblocks, Yıllık 100 Milyon Dolar Gelirle Centaur Statüsüne Ulaştı • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain hizmetleri sağlayıcısı Fireblocks, yıllık 100 milyon dolarlık yinelenen gelir (ARR) ile Centaur statüsüne ulaştığını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bessemer Venture Partners tarafından ortaya çıkarılan Centaur terimi, gelirlerinde belirli bir dönüm noktasına ulaşan hizmet girişimleri için kullanılıyor. Benzer bir şekilde 1 milyar doları aşan değerlemeye sahip olan 21.co geçtiğimiz günlerde Unicorn unvanını kazanmıştı. Fireblocks da yıllık 100 milyon doları aşan yinelenen gelir ile Centaur statüsünü elde etmiş oldu.

Fireblocks’un Yıllık Yinelenen Geliri 100 Milyon Doların Üzerinde

New York merkezli blockchain güvenlik hizmeti sağlayıcısı Fireblocks, bu yıl 100 milyon doların üzerinde Yıllık Yinelenen Gelir (ARR) kazandı. Bunun üzerine şirket, ilk ürününün piyasaya çıkmasından üç yıl sonra 100 milyon doları aştığını söyledi.

İlginizi çekebilir: Buenos Aires’te Blockchain’le İlgili Yasa Tasarısı Sunuldu

Fireblocks’un, şirket tarafından aboneliklere dayalı olarak kazanılan yinelenen gelirle ilgili olan 100 milyon dolarlık ARR’sine, tüketici markaları, oyun şirketleri ve kripto para girişimleri de katkıda bulundu.

Fireblocks’un kurucu ortağı ve CEO’su Michael Shaulov, büyüyen müşteri tabanına ilişkin görüşler paylaşarak şunları söyledi:

“Yeni dijital varlık ürünlerini özenle pazara sunan fintech’ler, Web3 start-up’ları, bankalar ve ödeme hizmeti sağlayıcıları arasında gerçekleşen inovasyonu ilk elden gördük”

Fireblocks duyurusunda, BNP Paribas, Six Digital Exchange, ANZ Bank, FIS, Checkout.com, MoonPay, Animoca Brands ve Wirex gibi firmalarla çalıştığını da açıkladı.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fireblocks, Yıllık 100 Milyon Dolar Gelirle Centaur Statüsüne Ulaştı • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!