Google Cloud, Axie Infinity’nin Ronin Ağı ile Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her ne kadar bir en popüler play to earn oyunlarından biri olsa da günümüzde genellikle yaşadığı hack ile anılan Axie Infinity, saldırıya uğrayan Ronin ağı için yeni çözümler getirmeye devam ediyor. Son olarak yeni yapılan bir anlaşma, Google Cloud üzerinde Ronin Node’unun çalıştırılmasına izin verecek.

Google Cloud, Axie Infinity’nin Ronin Ağına Node Hizmeti Sunacak

Popüler P2E oyunu Axie Infinity’nin arkasında şirket Sky Mavis, Google Cloud ile Ronin üzerinde bir doğrulayıcı Node çalıştırmasını sağlayacak bir anlaşmaya vardığını duyurdu. Bu, Google Cloud’un yan zincir ağının güvenliğini sağlamaya ve işlemleri işlemeye yardımcı olacağı şeklinde yorumlandı.

Diğer taraftan Decrypt tarafından paylaşılan detaylara göre bir Sky Mavis temsilcisi, anlaşmanın belirli şartlarını paylaşmayı reddetti. Ek olarak basın açıklamasına göre Google Cloud, 2020’den beri zaten girişimin stratejik bulut ortağı olarak çalışıyordu.

İlginizi çekebilir: MetaWeb Ventures, Blockchain’e 30 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Google Cloud, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Artık topluluk oluşturma ve ortak mülkiyete ilham veren bir oyna ve kazan konsepti uygulayan Sky Mavis, bulutun blok zincir teknolojilerinin bireyler için inovasyon ve değer yaratmasını nasıl sağlayabileceğinin güçlü bir örneğidir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Google Cloud, Axie Infinity’nin Ronin Ağı ile Anlaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!