Instagram NFT Duyurusu Flow Fiyatına Yaradı • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta’nın Instagram NFT özelliğini 100 ülkede kullanıma açacağını ve yeni platformlara genişleteceğini duyurmasıyla, Flow (FLOW) fiyatında artış yaşandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Popüler sosyal medya platformlarının sahibi olan Meta, dün akşam saatlerinde Instagram NFT özelliğinin 100 ülkeye genişletildiğini duyurdu. Ayrıca, başlangıçta Ethereum ve Polygon blockchain ağlarını destekleyen NFT özelliğine Flow ağı da eklendi. Meta, duyurusunun ardından Meta ardından Flow fiyatı yüzde 35’in üzerinde arttı.

Instagram NFT Özelliğinden İlk Payı Flow Aldı

Meta, fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram’da yakın zamanda NFT özelliğinin genişlemesini duyurduktan sonra Flow fiyatı artış gösterdi.

Beta aşamasında Rainbow, MetaMask, Trust cüzdanları kullanılabilen Instagram NFT özelliğinde artık Coinbase ve Dapper cüzdanları da kullanılabiliyor. Ayrıca, mevcut blockchain ağları Ethereum ve Polygon’a ek olarak Flow ağı kullanıma açıldı.

İlginizi çekebilir: Amerikalıların Kriptoya Olan İlgisi, 2022 Yılında %26 Oranında Düştü

Flow’un fiyatı, Meta’nın yeni ağı olarak kabul edilmesiyle son 10 saat içerisinde yüzde 52,88 artış göstererek, 2,60 dolara yükseldi. Duyurudan sonraki süreçte bir noktada 2,84 dolara çıkarak 31 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Instagram NFT özelliği hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Instagram NFT Duyurusu Flow Fiyatına Yaradı • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!