Paraguay, Bitcoin Madencilik Yasası Tepki Çekti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paraguay yaşanma meclisi geçtiğimiz ay ülkede kripto madenciliği ve ticaretini düzenleyen bir yasa tasarını onaylamıştı. Paraguay Elektrik Kurumu, Bitcoin ve kripto madencileri için daha yüksek oranlar ve madencilik mevzuatının kısmi vetosunu istiyor.

Paraguay’ın yeni Bitcoin Madencilik Yasası Eleştiriliyor

Paraguay Ulusal Elektrik İdaresi (ANDE), Başkan Mario Abdo’nun Ulusal Ekonomik Ekibine kripto madenciliği şirketlerine daha yüksek bir tarife talep eden bir karar taslağı sundu. Bununla birlikte, Paraguay Ulusal Elektrik İdaresi (ANDE) Başkanı Félix Sosa yerel bir radyo istasyonuna Abdo’dan kripto madenciliği ve ticaretini düzenleyen yasama meclisinin yakın zamanda kabul edilen yasasını kısmen veto etmesini isteyeceğini söyledi. Sosa’ya göre söz konusu olan, madencilere endüstriyel oranın sadece yüzde 15 üzerinde uygulanabilecek oranda bir üst sınırdır.

İlginizi çekebilir: CME Group, Bitcoin ve Ethereum Vadeli İşlemlerini Başlatacak

Sosa açıklamasında, “Bu noktada, elektrik güç kaynağının kurulumu için uygun olması için bir maliyet yapısına yanıt vermesi gerektiğine inanıyoruz.” ifadesini kullandı. Sosa, madencilik şirketlerinin tarifelerini ABD doları olarak peşin ödemelerini istediğini de ekledi. Sosa’ya göre, Alto Paraná bölgesinde, madencilik şirketlerinin yasadışı bağlantıları, yalnızca temmuz ayında 410.000 dolarlık kayba yol açarak, yılın ilk yedi ayında 2.2 milyon dolarlık zarara yol açtı. Son olarak Paraguay Ulusal Elektrik İdaresi’ne göre, bazı durumlarda kripto madencilik şirketleri gerçek enerji tüketimleri için karşılık gelen miktardan 80 ila 160 kat daha az ödüyordu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paraguay, Bitcoin Madencilik Yasası Tepki Çekti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!