ETH’nin 2 Bin Dolara Ulaşabilmesi İçin Bu Seviyeyi Kırması Gerekiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum yeşil çizgisine devam ediyor ve şu anda son yedi gün içinde %60 gibi büyük bir kazanç grafiği çiziyor ve 1.600 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat, 1214 dolar olan 200 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Boğalar, fiyatı 1500-1700 dolar (kırmızı ile) aralığında direnç bölgesine doğru itti. Ethereum da azalan çizgiye dokundu (sarı). Bu direnç, tüm zamanların en yüksek seviyesinden beri fiyata eşlik etti ve tekrar tekrar yükselmesini engelledi.

Boğalar 2000 doları tekrar ziyaret etmek isterlerse, bu bölgeden önemli bir hacimle çıkmak zorunda kalacaklar. Aksi takdirde, yukarı yönlü momentum durursa, katılımcılar satışta keskin bir artışa hazırlıklı olmalıdır. Bu, fiyatı yatay desteğe 1280 dolardan gönderebilir. Bununla birlikte, ETH 1.280 doların üzerinde işlem gördüğü sürece yükseliş momentumu devam ediyor.

Temel Destek Seviyeleri: 1280 $ & 1000 $
Temel Direnç Seviyeleri: 1700 $ & 2160 $

ETH’nin 2 Bin Dolara Ulaşabilmesi İçin Bu Seviyeyi Kırması Gerekiyor! 4

Günlük Hareketli Ortalamalar:

MA20: 1230
Dolar MA50: 1321
Dolar MA100: 1903 Dolar
MA200: 2435 Dolar

ETH/BTC Grafiği

ETH, 0,05 BTC’de dipten geri çekildikten sonra, BTC’ye karşı %33’lük bir artış yaşadı. Bu yükseliş ayağı, yatay direnç (kırmızı) ve azalan çizginin (mavi) 0,07 BTC’de kesişmesini içeren bölgeye çarptığında durduruldu.

Teknik açıdan bakıldığında, 0.065 BTC’nin üzerinde daha yüksek ve daha yüksek bir düşük oluşturarak trendin tersine çevrilmesi onaylandı. Ethereum 0.07 BTC’nin üzerine çıkabilirse, bu piyasa katılımcılarına daha fazla güven aşılayacaktır. Bu durumda 2021’in en yüksek seviyelerinin 0,08 BTC’nin üzerinde yeniden test edilmesi bekleniyor. Fiyat 0.06 BTC’nin altına düşerse bu senaryo geçersiz olur.

ethETH’nin 2 Bin Dolara Ulaşabilmesi İçin Bu Seviyeyi Kırması Gerekiyor! 5

Zincir Üzerinde Analiz

Değişim Ağı Akışı

Tanım: Borsaya giren ve çıkan madeni paralar arasındaki fark. (Giriş – Çıkış = Ağ Akışı). Pozitif bir değer, rezervin arttığını gösterir.

Son olarak, iki aydan uzun bir süre sonra bu çizelgede kırmızı histogram çubukları belirdi. Bu, şu anda borsalardan yatırıldığından daha fazla ETH çekildiğini gösteriyor. Çoğu zaman, kısa vadede bu, satış baskısını azalttığı için olumlu bir işarettir.

ethETH’nin 2 Bin Dolara Ulaşabilmesi İçin Bu Seviyeyi Kırması Gerekiyor! 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETH’nin 2 Bin Dolara Ulaşabilmesi İçin Bu Seviyeyi Kırması Gerekiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!