MoonPay, Web3 ödemeleri için Unstoppable Domains ile ortaklık kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Unstoppable Domains firması, platform içindeki işlemlere NFT alan adlarını dahil etmek için kripto ödeme şirketi MoonPay ile ortaklık kurdu. MoonPay kullanıcıları, yapılan işbirliği sayesinde uzun ve karmaşık cüzdan adresleri girmeyip sadece alan adları ile dijital varlık gönderip alabilecek.

MoonPay kurucu ortağı ve CEO’su Ivan Soto-Wright, Cointelegraph’a gönderdiği bir duyuruda, yapılan ortaklık ile insanların Web3 dünyasına girişinin daha da kolaylaşacağını söyledi.

Soto-Wright’a göre Unstoppable Domains’in karmaşık karakterleri kaldırıp bunları özelleştirilebilir NFT alan adlarıyla değiştirmesi, kullanıcının işini epey kolaylaştıracak.

Unstoppable Domains’in yöneticilerinden Sandy Carter da ortaklık hakkında yorum yaptı ve bu yenilikle birlikte Web3’ün daha sezgisel bir hale geleceğini söyledi. Carter, hem deneyimli hem de kriptoya yeni başlayan kullanıcıların, yeni gelecek basitleştirilmiş güncellemeden daha kolay bir şekilde yararlanabileceğine inanıyor.

NFT alan adları ile birlikte ödeme işlemlerinin yanı sıra merkeziyetsiz uygulamalara (DApp), cüzdanlara ve borsalara da giriş yapılabilecek. Ayrıca güncelleme, kullanıcıların web siteleri ve uygulamalar tarafından erişime izin verecekleri verileri seçmelerine olanak tanıyor.

Bu arada, NFT alan adlarına olan talep artmaya devam ediyor. Temmuz ayının başlarında, Ethereum Name Service kayıtları yüzde 200 arttı. Kayıtlardaki büyük artış, “000.eth” alan adının, satış zamanında yaklaşık 300 bin dolar değerindeki 300 Ether (ETH) karşılığında satıldığı en büyük ikinci “.eth” alan adı satışından sonra gerçekleşti.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, geçen günlerde mevcut Ethereum ana ağının Hisse İspatı (PoS) sistemiyle birleşmesini sorgulayan eleştirmenlere yanıt verdi. PoS oylaması konusundaki iddialara cevap veren Buterin, eleştirmenlerden gelen argümanların çoğunun dayanaksız olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MoonPay, Web3 ödemeleri için Unstoppable Domains ile ortaklık kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!