Flow, 725 Milyon Dolarlık Bir Ekosistem Fonu Başlattı • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NBA Top Shot’un ev sahibi blok zinciri Flow, ana şirketinin yatırım kolu Dapper Ventures, a16z, Coatue ve Digital Currency Group dahil olmak üzere kripto odaklı VC’ler tarafından desteklenen 725 milyon dolarlık yeni bir Ekosistem Fonu başlattığını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ekosistemindeki gelişmeleri artırmaya adanmış olan fon, blok zincirinde uygulamalar oluşturan uygun geliştiricilere yatırımlar, ayni destek ve FLOW token hibeleri sunacak.

Blok Zinciri Devinden 725 Milyon Dolarlık Fon

İyi NFT projeleriyle tanınan lider bir ağ olan Flow, fon ile inovasyonu teşvik etmeyi ve platformunda yeni projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

İlginizi çekebilir: Yapılan Araştırma, Blockchain’in Merkeziyetsiz Yapısını Sorguluyor

Flow açıklaması, Ekosistem Fonu’nun “oyun, altyapı, merkeziyetsiz finans, içerik ve yaratıcıları” desteklemek için kullanılacağını belirtti. Fon özellikle dünya çapındaki geliştiricilere web3 fırsatları getirmeyi amaçlıyor.

Flow, geliştiricilerine Berlin ve diğer Asya şehirlerinde ofis alanları sunacak. Fon esas olarak şu dört alana gidecek: ürün geliştirme, ürün ölçeklendirme, ekip genişletme, kullanıcı edinme ve genel işletme giderleri.

Dapper Labs CEO’su Roham Gharegozlou, fonun, ekosistemin “7500’den fazla güçlü ve hızlı büyüyen geliştirici topluluğu” için gerçek bir oyun değiştirici olacağını ekledi.

Haber Kaynağı coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Flow, 725 Milyon Dolarlık Bir Ekosistem Fonu Başlattı • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!