Delphia, 60 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu tamamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Algo-danışman girişimi Delphia, yeni bir veri odaklı merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO)’nun oluşturulmasına başlarken kriptonun en büyük risk sermayelerinden bazılarının desteklediği bir yatırım fonu turunda 60 milyon dolar topladı.

A serisi finansman turu, kripto odaklı girişim firması Multicoin Capital tarafından yürütüldü ve katılımcılar arasında Ribbit Capital, FTX Ventures, Valor Equity Partners, FJ Labs, Lattice Ventures ve Cumberland gibi isimler yer aldı. Delphia, fonları, yeni bir ödül tokeni başlatmak ve kullanıcıların veri ekleme yollarını genişletmek için kullanacak.

Multicoin Capital ortak kurucusu Tushar Jain’e göre veri DAO’ları, kuruluş bünyesindeki katkıda bulunan herkese fayda sağlamak adına kullanıcı verilerini kullanıyor. Bir Algo danışmanı olarak Delphia, paralarını doğrudan yöneten alım satım algoritmalarını daha da geliştirmek için kullanıcılar tarafından sağlanan verileri kullanacak.

0/ I’m excited to announce that Multicoin has led a $60M round in @delphia with participation from FTX Ventures, Ribbit Capital, Cumberland, Road Capital, and others.

Delphia is the first instantiation of a new type of organization uniquely enabled by Web3: a DataDAO.

— Tushar Jain (@TusharJain_) June 8, 2022

Jain, “Veri için katkıda bulunanlar, bunun için nadiren ödüllendiriliyor. Çünkü toplu verilerin oluşturduğu kazançlarda herhangi bir payları veya verilerinin nasıl kullanıldığını yönetme hakları bulunmuyor,” ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti: “Veri DAO’ları, veri katısında bulunanlara toplu verilerde doğrudan ekonomik yükseliş ve verileri yönetme olanağı sağlayarak bu problemi ortadan kaldırıyor.”

Delphia’nın yatırım platformu, yalnızca uzun süreli ve aktif olarak yönetilen stratejiler sunuyor. Kullanıcılar minimum 10 dolar yatırarak çeşitli bireysel hisse senetlerine maruz kalabiliyor.

DAO’lar, kullanıcılara hiyerarşik yönetimden bağımsız topluluklara erişim sağlayabilmek adına çeşitli şekillerde ortaya çıktı. DAO yapıları ilerleyen zamanlarda ise kendi sınırları içinde proje oluşumunu ve gelişimini teşvik etmek isteyen ulusal hükümetlerin bile dikkatini çekti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Delphia, 60 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu tamamladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!