Axie Infinity (AXS) Bu Yöne mi Gidecek, Yoksa Buna Bağlı mı Olacak…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Axie Infinity (AXS) sonunda, flamanın çöküşünden sonra boğayı yutan bir şamdan serisinde bir dizi daha yüksek zirveye neden oldu.

Platformundaki son gelişmeler nedeniyle AXS, son iki gün içinde emsallerinin çoğundan daha iyi performans göstererek nispeten iyi bir performans sergiledi.

27 $ seviyesinden tersine çevrilmesine rağmen, altcoinin Bollinger Bantlarının (BB) temel çizgisinin (yeşil) üzerindeki artışı, 20 EMA’yı (kırmızı) desteklemek için çevirdi. Potansiyel bir geri dönüş, Axie Infinity’nin önümüzdeki oturumlarda Pitchfork’un alt sınırını test etmesine yardımcı olabilir.

AXS 4 Saatlik Grafik

Axie Infinity (AXS) Bu Yöne mi Gidecek, Yoksa Buna Bağlı mı Olacak… 3

Kripto, yakın zamana kadar çoğunlukla piyasa genelindeki eğilimlerle rezonansa girdi. Bazı önemli fiyat noktalarının altına düştükten sonra, altcoin iki hafta boyunca Kontrol Noktası (POC, kırmızı) yakınında 20 dolarlık taban çizgisi etrafında seyretti.

Ayrıca Axie Infinity, 4 saatlik zaman diliminde dik bir bayrak direğinin ardından düşüş flaması kaydetti. Yakın zamanda yaşanan düşüş, alıcılar devreye girmeden önce uzun vadeli 17 $ tabanını yeniden test etmek için parayı çekti. Alım hacimlerinde önemli bir artışa neden olduklarından, altcoin 30-31 Mayıs arasında %60’lık bir düşüş kaydetti.

Temel (yeşil) ve POC’nin şu anda 21 $ seviyesinde çakışmasıyla, Axie Infinity bir geri dönüş fırsatı bulabilir. Ayrıca, 20 EMA ve 50 EMA (camgöbeği) iki ay sonra bir yükseliş geçişi gerçekleştirdi.

Dirgen’in alt çitinin üzerindeki bir kapanış, BB’nin üst bandını yeniden test etmek için bir kapı açacaktır. Boğalar azalırsa altcoin 20-22 dolar aralığında nispeten sıkı bir aşamaya girebilir.

Gerekçe

Axie InfinityAxie Infinity (AXS) Bu Yöne mi Gidecek, Yoksa Buna Bağlı mı Olacak… 4

Alıcılar mevcut dinamikler üzerinde görünür bir şekilde üstünlüklerini sergiledikten sonra, RSI dengesi kendini tekrar desteğe döndü. Ani trend çizgisi direncinden bir toparlanma, fiyat hareketiyle yakın vadeli bir yükseliş ayrışmasını teyit edecektir.

Bunu söyledikten sonra, yatırımcılar/traderlar MACD çizgilerine dikkat etmelidir. İkna edici bir düşüş eğilimi, kısa vadeli toparlanma beklentilerini geciktirebilir. 

Çözüm

Kuzeye bakan temel çizginin yanında 20/50 EMA yükseliş geçişi ışığında, AXS 21 $ bölgesinden toparlanabilir. Dirgen üzerinde bir kapanış, 27-28 $ aralığına doğru sürekli bir ralli olasılığını teyit edecektir.

Çağrılara girmeden önce yatırımcılar/traderlar, riski en aza indirmek için MACD tehdidini dikkate almalıdır.

Bununla birlikte, altcoinin Bitcoin ile %93 30 günlük bir korelasyon paylaştığını not etmek hayati hale geliyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak, karlı bir hamle yapmak için gerekli olacaktır.

Axie Infinity (AXS) Bu Yöne mi Gidecek, Yoksa Buna Bağlı mı Olacak…
Bitcoin 32 Bin Doları Test Etti, Cardano %15 Yükseldi!
Kusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek!
Cardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor!
Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Axie Infinity (AXS) Bu Yöne mi Gidecek, Yoksa Buna Bağlı mı Olacak… ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Axie Infinity (AXS) Bu Yöne mi Gidecek, Yoksa Buna Bağlı mı Olacak…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!