Avalanche: Bir kar Fırtınasına Yakalanan AVAX, Kazanın Yükünü Taşıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Avalanche, son 24 saat içinde Ava Labs kripto para biriminin büyük bir oynaklıkla karşı karşıya olduğu bir test günüyle karşı karşıya. AVAX tokeni, ivme kazanmadan ve %10’un üzerine çıkmadan önce başlangıçta %16’lık bir düşüş yaşadı.

AVAX’ı Gelecekte Neler Bekliyor?

Kriptoda oynaklığın geçmişte kalmasını bekliyorsanız, muhtemelen fazla iyimsersiniz! AVAX tokeni bugün erken saatlerde 27.9 dolara düştü ve yazının yayınlandığı sırada 31 dolara yükselmeden ve orada konsolide edilmeden önce. Şu anda piyasa değerine göre en büyük kripto para birimleri listesinde 13. sırada yer alan AVAX, piyasa oynaklık eğilimlerini test etmeye devam ediyor.

Kripto piyasasının TerraUSD’nin sabitlenmesinin neden olduğu büyük bir kripto çöküşünden yeni döndüğünü söylemek doğru olur. AVAX da diğer kripto varlıkları gibi çökme sırasında zarar gördü. Mayıs ayının ikinci haftasının sonunda Avalanche, piyasa değerinin %60 düşerek 7 milyar dolara düştüğünü gördü.

Ama hepsi bu kadar değil. Çığ üzerindeki DeFi projeleri de kazanın ardından darbe aldı. Defi’deki Avalanche TVL, son 24 saatte %8.5’ten fazla düşüşle 4.63 milyar dolara düştü.

Bu, Aralık 2021’deki 13,7 milyar dolardan %60’tan fazla bir düşüş. Bir diğer endişe verici gösterge de Avalanche’ta günlük işlemlerdeki sert düşüş. 27 Ocak 2022’de 1,1 milyon işlemle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak model, düşük 326.000 işleme düştüğü Mayıs ayının başından bu yana yalnızca düşüş eğilimi gördü.

Avalanche: Bir kar Fırtınasına Yakalanan AVAX, Kazanın Yükünü Taşıyor! 2

AVAX kurucusu Terra’yı çağırıyor

Öte yandan Avalanche’ın kurucusu Emin Gün Sirer, Forbes’a verdiği bir röportajda Terra kazasının artan düzenlemelere yol açabileceğini söyledi. Hatta kazayı kötü şöhretli 2014 Mt. Gox hackiyle karşılaştırmaya devam etti.

Mt. Gox hacki, kripto borsası daha sonra iflas ettiğinden, o zamanlar en büyük dolandırıcılıklardan biriydi. Bu hack aynı zamanda BTC fiyatlarında büyük bir düşüşün katalizörüydü ve tabii ki yüksek seviyelere yükseldi.

Luna Vakfı, satış sırasında tasfiye edilmeyen 60 milyon dolarlık AVAX holdingini kabul etti. Bununla birlikte, U.Today tarafından bildirildiği üzere Terra, hiçbir AVAX tokeninin satılmadığını doğruladı. Bu, tokenlar satılsa bile büyük ölçüde etkilenmeyecek olan Avalanche blok zincirinin keskin hacmine rağmen kullanıcılar için bir rahatlama olarak ortaya çıktı.

Avalanche: Bir kar Fırtınasına Yakalanan AVAX, Kazanın Yükünü Taşıyor!
Ripple Bir Haftada %10 Toparlanıyor, İyileşme Devam Edecek mi?
PancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs
Bitcoin 30 Bin Doları Tekrar Test Ederken, Ripple Günlük %6 Yükseliyor!
Polkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche: Bir kar Fırtınasına Yakalanan AVAX, Kazanın Yükünü Taşıyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche: Bir kar Fırtınasına Yakalanan AVAX, Kazanın Yükünü Taşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!