Düşük Bir Zaman Dilimi Konsolidasyonundaki AXS, Yatırımcılar İçin Bu Anlama Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AXS, zamanlama ve yön açısından Bitcoin’in fiyat hareketini grafiklerde oldukça yakından takip etti. Altcoinler için olağan olan Bitcoin’den daha volatil oldu. Görünüşe göre AXS’nin bir sonraki trendi Bitcoin tarafından belirlenebilir. BTC için 42 bin dolar ve AXS için 50 dolar, boğaların desteğe geri çevrildiğini görmek isteyeceği seviyelerdir. NVT oranına dayalı olarak AXS’nin değerinin düşük olduğunu gösteren bazı kanıtlar vardı, ancak bu düşüş trendinin tersine çevrilmesini etkileyebilir mi?

AXS 1 Saatlik Grafik

Düşük Bir Zaman Dilimi Konsolidasyonundaki AXS, Yatırımcılar İçin Bu Anlama Gelebilir! 3

Bir dizi Fibonacci uzatma seviyesi (sarı), AXS’nin güneydeki en yüksek seviye olan 75.55$’dan en düşük seviye olan 55.76$’a olan hareketine dayalı olarak çizildi. Geçen hafta, fiyat bu düşüşün altına düştü ve aynı zamanda %27,2 Fibonacci seviyesi olan psikolojik 50$ destek seviyesinin altına düştü.

Son birkaç gün içinde, fiyat bir aralık içinde yana doğru hareket etti. Bu, Axie Infinity için bir dip olabilir. Mart ayının başlarında, fiyat 45 dolar seviyesinde destek buldu ve 70 dolara doğru bir yükseliş hareketinden önce konsolide oldu.

Yeterli talep devreye girebilirse, benzer bir senaryo ortaya çıkabilir. Grafiklere yakından bakınca, son iki ayın tamamında AXS’nin 45$ ile 72$ arasında değişmesi ihtimali vardı. Bu nedenle, AXS’i en düşük aralıkta satın almak önümüzdeki haftalarda karlı olabilir.

Gerekçe

axsDüşük Bir Zaman Dilimi Konsolidasyonundaki AXS, Yatırımcılar İçin Bu Anlama Gelebilir! 4

Saatlik zaman dilimi boğalar için pek cesaret verici değildi. Piyasa katılımcıları hızlı bir toparlanma yerine bir aralığın oluştuğuna tanık oluyor. RSI, bir yönde güçlü momentum eksikliğini göstermek için önceki gün 40 ve 60 değerleri arasında salınım yaptı.

OBV son on gündür düşüş trendinde ama son birkaç günde yatay hareket etti. Bu hareket, fiyatın hareketini yansıttı. Alıcıların, satış hacminin güçlendiğini gösterebileceğinden, OBV’nin yatayın (turuncu) altına düşmesine karşı dikkatli olmaları gerekir.

Çözüm

İki ayın en düşük seviyesinden bir Axie Infinity alımının dikkatli bir şekilde yönetilmesi gerekir. Daha kısa zaman dilimli yatırımcılar 50$ ve 55$’dan kar elde etmeye çalışabilirken, uzun vadeli yatırımcılar DCA’ya 43-50$ arasında bakabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
1

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Düşük Bir Zaman Dilimi Konsolidasyonundaki AXS, Yatırımcılar İçin Bu Anlama Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!