Litecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Litecoin yükselen bir kanalda işlem görüyordu ve 126 dolar ve 128 dolar seviyelerinde iyi bir desteğe sahipti. Zilliqa, yalnızca bir haftalık yükselişin ardından önümüzdeki saatlerde veya önümüzdeki birkaç gün içinde bir geri çekilme yayınlayabilirken, ApeCoin kırılmaya çalıştığı aralığın altına geriledi.

Litecoin (LTC) Analiz

Litecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe 4

Litecoin, son on gün içinde yükselen bir kanalda işlem görüyor. Yazma sırasında, LTC 131 $ işaretinin ve bu kanalın orta noktasının altına düşmesine rağmen RSI nötr 50 çizgisinin altına daldı.

Basın saatinden önceki en son işlem seansı olağanüstü işlem hacmine sahipti ve 128$ ve 126$ yakın vadede dikkat edilmesi gereken seviyeler. Stokastik RSI aşırı satıldı. 128 $ ve 126 $’ın altına bir düşüş, LTC’nin 118-120 $ arasında destek aradığını görebilir.

Zilliqa (ZIL) Analiz

AnalizLitecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe 5

ZIL, geçen hafta güçlü bir yükseliş yaşadı ve bir haftada yaklaşık %350 kazandı. Son birkaç saat içinde, fiyat ve momentum (RSI) arasında düşüş eğilimi ortaya çıktı. RSI daha düşük zirveler yaparken fiyat daha yüksek seviyelere çıktı. Bu, ZIL’in 0.182 dolara düştüğünü görebilir. Fibonacci düzeltme seviyeleri ayrıca 0.125-$0.145 alanını talep bölgesi olarak işaretledi.

OBV istikrarlı bir şekilde yükseliyor ve bu değişmedikçe, destek seviyeleri testleri satın alma fırsatları sunabilir. Yukarı yönde, 0,224 dolarlık daha uzun vadeli bir direnç seviyesinin kırılması gerekecek.

ApeCoin (APE) Analiz

AnalizLitecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe 6

ApeCoin, birkaç gün önce 9,5 ila 14,5 ABD Doları arasındaki bir aralıktan (beyaz) çıktı. Ancak, OBV’de görüldüğü gibi talep eksikliği nedeniyle kırılma başarısız oldu. Fiyat, kırılmadan sonra daha yüksek bir seviye kaydedemedi. Bunun yerine, fiyat 13,65 doların altına düştüğünde, desteği 13 dolarda test edince, yükselişten düşüş piyasa yapısına geçiş görüldü.

Yazının yazıldığı sırada, kısa vadeli piyasa yapısı düşüş eğilimindeydi ve son birkaç gündeki yüksek seviyelerden gelen reddedilme göz önüne alındığında, fiyatın bir kez daha aralığın orta noktasını araması muhtemeldi. RSI 47’de kaldı ve seansı 40’ın altında kapatırsa aşağı hareket olasılığı artacaktır.

Litecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe
AAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı?
Hangi Yeni Cardano (ADA) Verileri Bize Balina Aktivitesi Hakkında Bilgi Veriyor?
Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba
Terra (LUNA) Yeni ATH Kaydetti, Ancak Endişelenecek Bir Durum Var mı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Litecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!