AVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Piyasa değerine göre onuncu en büyük kripto para birimi gerçekten iyi bir hafta geçiriyor. Yalnızca geçen hafta Avalanche, CoinMarketCap’e göre basın zamanında 23 milyar dolara yakın toplam piyasa değerine ulaşan %20-25’in üzerinde toplandı. Son 24 saatte bile neredeyse %10 arttı. Bu çok fazla kaş kaldırıyor. Ayrıca, AVAX’ın gelecekte karlı bir satın alma olup olmayacağı sorusunu da gündeme getiriyor.

Teknik olarak konuşursak, AVAX’ın fiyat grafiklerinde daha geniş bir düşüş gördüğü ve fiyatın azalan bir üçgende sıkışıp kaldığı kabul edilebilir. İlginç bir şekilde, AVAX 15 Mart’tan itibaren etkileyici bir toparlanma gösterdi. Ancak, hala daha geniş azalan üçgenin içinde. Bu nedenle, bunun sadece düzgün bir küçük boğa tuzağı olabileceğini düşündürmek.

AVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme 5

AVAX’ın geçmiş rallilerine ve Kasım 2021’den bu yana yaşanan düşüşlere ve aynı zaman diliminden RSI’ye daha yakından bakıldığında, çarpıcı bir korelasyon görülüyor. Fiyatlar daha düşük zirveler yaratıyor, böylece azalan üçgen oluşturuyor ve bu küçük rallilerin her biri RSI’da (sarı çizgi) 60-65 seviyelerinde sıkışıp kaldı.

Bu emsal temelinde, RSI’nin mevcut değeri 61 ile birlikte çok yakında düşmesi beklenebilir. Bu özel madeni para için zincir üstü ölçümler, karışık sinyaller veriyor. Messari’den alınan verilere göre, Avalanche için piyasa değeri son zamanlarda büyük bir artış göstererek kısa vadede iyiye işaret ediyor. Daha önceki tüm rallileri geride bıraktı. Böylece, ileriye dönük pazarda bir miktar güç olduğunu gösteriyor.

AVAXAVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme 6

Ayrıca, Avascan.info’dan alınan veriler, AVAX’ın yazma ücretlerinin istikrarlı bir şekilde arttığını gösteriyor ki bu olumlu bir işaret. Yanan jetonlar, onları dolaşımdaki arzdan kalıcı olarak kaldırır ve aslında, temel varlık deflasyonist yapar.

Bu, öncelikle madeni paranın talep ve arz dinamiklerini doğrudan etkilediği için olur.

AVAXAVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme 7

Ancak buna rağmen, birkaç başka gösterge AVAX’ın henüz uzun sürecek bir konumda olmadığını gösteriyor. AVAX’ın Sharpe oranı son birkaç aydır düşüyor ve şu anda 0,73 civarında seyrediyor. Hatta Ocak ayının sonuna doğru -6’ya bile ulaşmıştı. Bu, bu seviyelerdeki uzun pozisyonların ölümcül olabileceğini açıkça gösteriyor.

AVAXAVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme 8

Bununla birlikte, Santiment’ten gelen veriler, AVAX’ın gelişimsel aktivitesinin de bir süredir durgun olduğunu gösteriyor ve bu da kripto paranın yakın gelecekteki fiyat hareketi için sağlıklı bir işaret değil.

Genel olarak, AVAX çok fazla umut vaat etmesine rağmen, geçen yıl Aralık ayında başlayan ve hala devam eden daha geniş pazarın zayıf duygularına düştü. Bu nedenle, tüm noktalar dikkate alındığında, bu olası bir boğa tuzağı olabilir ve uzun vadeli tüccarlar şimdilik bu madeni paradan uzak durmayı düşünebilir.

AVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme
Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır!
Bitcoin 42K Dolara Dokundukça Kripto Piyasaları Günde 80 Milyar Dolar Ekliyor!
XRP Fiyat Analizi: Ripple Kritik Bir Direncin Altında Mücadele Ediyor, Sırada Ne Var?
Avalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için AVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!