Blanks NFT: Allowlist Drop Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boşluklar, bir sonraki yeni PFP’niz (en azından bir dakikalığına). Blanks’lar, ihtiyacınız olduğunu asla bilmediğiniz ve göremediğiniz gerçek bir hayali arkadaş gibi hayali tahta arkadaşlardır. Blanks NFT: Allowlist Drop Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Blanks NFT: Allowlist Drop Nedir?

Masif ahşap arkadaşlar Planks’ta sevilecek bütün bu özelliklere sahiptir. Ancak çok daha fazlasıdır. Onlar Jack-o-Lanterns, Kurbanlar ya da İğrenç Eylemler, Ruhlar, CFM için Askerler, Müzik Meraklıları, vb. Onlardan ne anlarsanız (tabi ki onlardan yaptıklarımızdan sonra), kendi tasarlayacağınız bir hikayedir. Özellikle Web3 etkileşimlidir ve topluluktur. Aynı zamanda Matty bir anlatı yaratmak istememiştir. Bu da anlatılacak olan ilk Plank türevi hikayesi olacağına karar vermiştir. Evet, ilk önce denildi ki, devamı gelecek. Fakat nereye gidiyorlar? Sen cüzdansın ve belki de Ledger’ın? Belki bunların sonu 3D olur. Fakat Metaverse etrafında dolaşan yüzen özelliklere sahip olmak, sosyalleşmeye elverişli olmayabilmektedir. Burada mesaj, vaat ve bir yol haritası yoktur. Yalnızca elle çizilen bir türetme sanatıdır.

Matty LAboosh tarafından yaratılan özelliklerden ve ardından kendi elliyle çizilen özelliklerden oluşan ağır bir dozdan oluşturulmuştur. Özellikle orijinal Guises’in neredeyse tamamının, ahşabın arkasında görmediğiniz şeyler olan ek bir katman gerektiriyordu. Ayrıca proje kompozisyonlar da sözde rastgele olmaktadır.

Blanks NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, Blanks NFT: Allowlist Drop’u OpenSea’deki sayfasından ziyaret edebilirsiniz. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blanks NFT: Allowlist Drop Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!