Solana'da (SOL) düşüş ne kadar devam edecek?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana fiyatı bir hafta içinde yüzde 21 düştü, ancak zincir içi ve türev veriler yatırımcıların ağın son engelleri aşabileceğine dair güvenini örtaya koyuyor.

Solana’nın yerel tokenı SOL (SOL) geçtiğimiz hafta yüzde 21’lik önemli bir düşüş yaşadı ve yaklaşık altı haftanın en düşük noktasına ulaştı. Bu düşüş, 11 Nisan’dan bu yana kaldıraçlı uzun SOL vadeli işlem sözleşmelerinde 113 milyon dolarlık önemli bir likidasyonu tetikledi ve yatırımcıların SOL’un Mart ayındaki yüzde 61’lik fiyat artışının ardından aşırı iyimser olabileceğini düşündürdü.

Bu durum, daha fazla düzeltme potansiyeli ve 130 dolar destek seviyesinin sağlam kalıp kalmayacağı konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Market analysts observe that Solana’s current market capitalization of $60 billion appears inflated, particularly when compared to Avalanche’s (AVAX) $13 billion and Tron’s (TRX) $10 billion, standing four and six times higher, respectively. However, some argue that the premium is justified by the rapid expansion of Solana’s ecosystem, with many projects launching their own tokens.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana'da (SOL) düşüş ne kadar devam edecek?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!