Dipten Etheruem Alan Balinadan Düşüş Sinyali Geldi: Borsaya Yüklü Transfer!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıllarda Ethereum’u dipten toplayan bir balina kar satışları yapıyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre yaklaşık 2 yıl önce yüklü miktarda Ethereum alana balina, son günlerde satışa başladı.

Veriler söz konusu balinanın 16 Nisan günü satış amacıyla kripto para borsası Kraken’e 15 milyon dolar değerinde 5 bin Ethereum transfer ettiğini gözler önüne serdi.

Bu balina 3 Eylül’den 7 Eylül 2022’ye kadar olan süreçte Coinbase aracılığıyla o zamanki değeri 151 milyon olan 96.638 Ethereum satın almıştı. Balinanın alım maliyeti 1.567 dolar olmuştu.

Uzun süre sonra yaptığı son işlemin ardından elinde 233,56 milyon dolar değerinde 76.638 ETH kaldı. Balina Ethereum yatırımı sayesinde 2 yıl içerisinde 153,7 milyon dolardan fazla kar elde etti.

Dipten Etheruem Alan Balinadan Düşüş Sinyali Geldi: Borsaya Yüklü Transfer! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dipten Etheruem Alan Balinadan Düşüş Sinyali Geldi: Borsaya Yüklü Transfer!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!