Bitcoin Halving’i Fiyatlandı MI? Analiste Göre Her Şey Yeni Başlıyor Olabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BitGo Go Network Başkanı Matt Ballensweig, yaşanan tüm yükselişlere rağmen Bitcoin (BTC) yarılanmasının (halving) henüz fiyatlanmamış olabileceğini söyledi.

Bitcoin yarılanmasına 1 haftadan kısa süre kalırken BitGo Go’dan Matt Ballensweig konu hakkında açıklamada bulundu. Yaşanan tüm yükselişlere rağmen Bitcoin yarılanmasının henüz fiyatlanmamış olabileceğini dile getiren deneyimli isim, spot Bitcoin ETF onayından örnek verdi.

Bu yılın ocak ayında spot Bitcoin ETF’lerine onay gelmesiyle çoğu kişinin “bu bir beklentiydi ve çoktan fiyatlandı” fikrine kapıldığını fakat ETF onayından sonra daha ciddi yükselişler görüldüğünü kaydetti. Bununla birlikte yarılanmayla gelecek arz-talep dengelerindeki kritik değişimin nisan ayından sonraki süreçte pozitif etki yaratabileceğini dile getirdi.

Bu gibi önemli kırılım noktalarının tahminlerin çok ötesinde hareketliliklere yol açabileceğine vurgu yapan Ballensweig, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

Kripto para yatırımcıları sürekli olarak ‘yarılanma fiyatlandı mı’ sorusunu soruyor ve her döngünün bu dönemlerinde fiyatlanmama eğilimi gösteriyor. Benzer şekilde, birçok yatırımcı spot Bitcoin ETF onayının da fiyatlandırıldığını düşündü, ancak ETF’in ardından gelen ilk 60 gününde Bitcoin fiyatı önemli ölçüde yükseldi.

Bitcoin Halving’i Fiyatlandı MI? Analiste Göre Her Şey Yeni Başlıyor Olabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Halving’i Fiyatlandı MI? Analiste Göre Her Şey Yeni Başlıyor Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!