Lider Madenci Bitcoin İçin Halving Sonrası Fiyat Hedefini Açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’deki en büyük kripto para madencilik şirketinin yöneticisine göre halving etkisi, Bitcoin fiyatına çoktan yansımış olabilir.

Marathon Digital Holdings CEO’su Fred Thiel, “ETF’lerin onaylanmasıyla birlikte piyasaya sermaye çekildi ve normalde halving’den sonraki üç ile altı ay içerisinde göreceğimiz fiyat artışını öne çekti.” dedi.

20 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen halving sonrasında dolaşıma giren yeni Bitcoin miktarı yarı yarıya azalacak.

Thiel, “Halving olayıyla Bitcoin’in arzı günlük yaklaşık 450’ye düşecek ve bu muhtemelen fiyat üstünde küçük bir etkiye sahip olur. Ama madenciler olarak halving’in yaklaşmasından heyecan duyuyoruz çünkü halving’den önce ilk kez fiyatlar düşmeyip yükseliyor ve tabii ki herkes bundan maksimum fayda sağlıyor.” dedi.

Marathon Digital yöneticisine göre şirketin halving sonrasında kazançlı şekilde faaliyet gösterebilmesi için Bitcoin fiyatının yaklaşık 46 bin dolar seviyesinde olması gerekecek.

Lider Madenci Bitcoin İçin Halving Sonrası Fiyat Hedefini Açıkladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lider Madenci Bitcoin İçin Halving Sonrası Fiyat Hedefini Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!