Bitcoin Neden Yükseliyor: İşte Fiyat Rallisinin Arkasında Yatan 5 Sebep!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant analist, Bitcoin’de satış baskısının azaldığını ve yükselişlerin devam edeceğini söyledi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analist, Bitcoin fiyatındaki düzeltmenin bittiğini ve yükselişler devam edeceğini söyledi. Yükseliş yakıtı olarak birikim adreslerine giriş yapan yüklü miktarda Bitcoin’i işaret eden analist, rezervlerin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını kaydetti.

Bununla birlikte Tether hazinesi tarafından geçtiğimiz hafta 3 milyar dolarlık USDT basımına işaret ederek bu durumun piyasaya yeni bir can suyu olduğunu vurguladı.

Uzun vadeli yatırımcılarında son günlerde tutum değiştirerek satış yönlü hareketlerini azalttıklarına işaret ederek tüm bu faktörler çerçevesinde satış baskısının eridiğini ifade etti:

Birikim adreslerine büyük BTC girişleri olduğunu ve rezervlerinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını görebiliriz. Uzun vadeli yatırımcıların davranışlarında önemli bir değişiklik daha var. Satış yönlü işlemler azaldı. Geçen hafta yeni USDT basıldı ve satış baskısı zayıfladı çünkü kısa vadeli sahipler fiyat düzeltmesinden zarar etmeyi bıraktı.

Bitcoin Neden Yükseliyor: İşte Fiyat Rallisinin Arkasında Yatan 5 Sebep! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Neden Yükseliyor: İşte Fiyat Rallisinin Arkasında Yatan 5 Sebep!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!