QCP Capital Bitcoin Fiyatı Daha da Yükselecek Dedi: 5 Neden Sıraladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasası için hafta sonu değerlendirmesi paylaştı.

QCP Capital 6 Nisan tarihli paylaşımında kripto para piyasasının güncel durumuna yer verdi. Geçtiğimiz haftanın kripto paralar için zorlu geçtiğini kabul eden analistler, özellikle Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemleri tarafına ciddi satışlar görüldüğünü vurguladı.

Buna karşılık önümüzdeki günlerde özellikle Bitcoin’de daha fazla yükseliş beklediğini dile getiren QCP cephesi, 5 farklı neden sıraladı.

Bu nedenlerin başında artan spot Bitcoin ETF girişlerine yer verildi. Grayscale tarafından devam eden satışlara rağmen geçtiğimiz perşembe günü 232 milyon dolarlık spot Bitcoin ETF girişi görüldüğüne yer veren analistler, opsiyon piyasalarının da Bitcoin’de yükseliş yönlü beklentisini artırdığını kaydetti.

Ek olarak BlackRock’ın kısa süre önce 5 büyük finans aktörünü spot Bitcoin ETF’ine katılımcı olarak eklemesinin piyasa üzerinde yeni bir hype yaratabileceği öngörüldü.

Bitcoin yarılanmasına (halving) 2 hafta kala gelen düzeltmelerin fonlama oranlarındaki şişkinliği de büyük ölçüde azalttığına yer verilirken tüm bu faktörlerin önümüzdeki hafta ve günler için yükseliş sinyali olabileceği belirtildi.

QCP Capital Bitcoin Fiyatı Daha da Yükselecek Dedi: 5 Neden Sıraladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital Bitcoin Fiyatı Daha da Yükselecek Dedi: 5 Neden Sıraladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!