Bitcoin madencilerini halving sonrası neler bekliyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acheron Trading CEO’suna göre, Ordinals yazıtlarının ve BTCFi’nin ortaya çıkması sayesinde artan Bitcoin ağ ücretleri, madencilerin yarılanma sonrası gelirlerini tamamlayabilir.

Acheron Trading CEO’su Laurent Benayoun, Cointelegraph’a verdiği bir röportajda, Bitcoin madenciliğinin kârlılığının, Bitcoin (BTC) arzının %50 azalmasına rağmen, yaklaşan Bitcoin yarılanmasından sonra mutlaka düşmeyeceğini söyledi:

Bitcoin halving, 20 Nisan’da blok ödüllerini 6.25 BTC’den 3.125 BTC’ye düşürecek. Önceki yarılanmaların ardından, daha küçük madencilik firmaları azalan blok ödülleri nedeniyle iş yapamaz hale gelmişti.

Ancak Benayoun Cointelegraph’a verdiği demeçte, Ordinals yazıtları ve Bitcoin’e özgü merkeziyetsiz finans (DeFi) veya BTCFi tarafından artırılan ağ ücretleri nedeniyle 2024 yarılanmasından sonra bu durumun farklı olacağını söyledi:

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin madencilerini halving sonrası neler bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!