76 Milyar Dolar Varlık Yöneten VanEck: Bu Altcoin Grubu 1 Trilyon Doları Aşacak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimi altında 76 milyar dolarlık varlık bulunan yatırım şirketi VanEck, katman-2 altcoinlerinin 1 trilyon doların üzerinde değere sahip olacağını söyledi. 

VanEck, Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü odaklı altcoinlerin 2030 yılına kadar 1 trilyon doların üzerinde bir değere sahip olacağını tahmin ediliyor. Ancak şirket birçok L2 projesinin uzun vadede düşüş yaşayacağını söyledi.

Dev şirket 5 farklı temel alanda 46 adet katman 2 projesini değerlendirdi ve sonunda binlerce birleşmenin ortaya çıkacağını öngördü. Açıklamaya göre Arbitrum (ARB) şu anda 18 milyar doların üzerinde kilitli varlık değeri (TVL) ile en büyük ekosistem konumunda bulunurken 46 ağda bulunan 36 milyar doların çoğunluğunu elinde tutuyor.

VanEck analistleri Partick Bush ve Matthew Siger, Ethereum’un tüm açık blockchain pazar payının %60’ını ele geçireceğini tahmin ediyor.

VanEck, L2 ağlarının uzun vadeli büyümesi için bazı faktörlerin eninde sonunda devreye girmesi gerektiğini söyledi. Bunların başında ise işlem ücretleri yer alıyor. Şirket şu ifadeler ile işlem ücretleri konusuna açıklık getirdi:

L2 ağlarında işlem yapmanın kullanıcılara maliyeti, kullanıcıları çekmek için kritik bir faktördür. İşlem fiyatlandırmasındaki farklılaşma, veri sıkıştırma, ölçek, kanıtlama maliyetleri ve kar marjları gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır.

VanEck ayrıca ağlar için Ethereum Virtual Machine (EVM-Ethereum sanal makine) uyumluluğunun çok önemli olduğunu belirtti.

76 Milyar Dolar Varlık Yöneten VanEck: Bu Altcoin Grubu 1 Trilyon Doları Aşacak! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
76 Milyar Dolar Varlık Yöneten VanEck: Bu Altcoin Grubu 1 Trilyon Doları Aşacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!