Somnia, milyonlarca kullanıcı için tasarladığı metaverse blokzincirini tanıttı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Somnia, metaverse’i bağlamak ve geliştiricileri güçlendirmek için L1 blockchain ve Omnichain protokollerini başlattı.

 Virtual Society Foundation (VSF), metaverse’i milyonlarca kullanıcıyla dolu deneyimleri destekleyebilecek birleşik bir sanal topluma bağlayacak bir L1 blokzinciri ve omnichain protokolleri seti olan Somnia projesini başlatarak tarihe geçti. 

Bugün var olan hiçbir blokzincir, sanal bir toplumu işletmek için gereken hız ve uygun maliyetle milyonlarca işlemi desteklemedi. Parçalı bir halde olan Metaverse ortamı, kullanıcıların ve yaratıcıların işbirliği yapmasını zorlaştırmaktadır ve tahakkuk eden değer yaratıcılardan ziyade metaverse sahiplerine gitmektedir.

Improbable tarafından başlatılan bağımsız bir kuruluş olan Virtual Society Foundation tarafından geliştirilen Somnia’nın Blockchain’i evm tabanlıdır ve metaverse için optimize edilmiştir. İlk prototiplerde saniyenin altında kesinlik ile saniyede 100.000’lerce işlem göstermiştir. Somnia, yaratıcıların dünyalar inşa etmek için kullanabilecekleri bir protokol sağlar ve varlıkların, ticaretin ve avatarların farklı deneyimler arasında zahmetsizce hareket etmesini sağlar. Somnia, MSquared Origin gibi yenilikçi teknolojiler geliştiren Improbable gibi sektör lideri ortakların çalışmalarından ve araştırmalarından ilham alıyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Somnia, milyonlarca kullanıcı için tasarladığı metaverse blokzincirini tanıttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!