Santiment, son dönemin trend altcoinlerini sıraladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santiment’in sosyal gösterge tablosuna göre, Wormhole’un ve Ethena Labs’in son zamanlarda milyonlarca token airdrop’ları sosyal medyada trend oldu.

Santiment’in verilerine göre, birlikte çalışabilirlik projesi Wormhole, sentetik dolar protokolü Ethena Labs ile Waves Protocol ile ilgili altcoinler şu anda sosyal medyada en çok trend olan kripto paralar.

Wormhole’un W (W) coini ve Ethena Labs’ın yönetişim token’ı (ENA) kısa süre önce milyonlarca airdrop’tan geçerken, Waves (WAVES) coini Binance’te potansiyel bir delist için işaretlendikten sonra yatırımcıların dikkatini çekti.

Çok zincirli birlikte çalışabilirlik projesi Wormhole, 3 Mart’ta 670 milyon tokenin yaklaşık 400.000 uygun cüzdana dağıtıldığı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Santiment, son dönemin trend altcoinlerini sıraladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!