Bitcoin balinaları nedir ve nasıl tespit edilir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin balinalarının izlerini takip edin: manipülasyondan zararı durdurma avcılığına kadar taktiklerini izleyin ve kripto ticaretinde gezinmek için piyasa etkilerini keşfedin.

Bitcoin balinaları, önemli miktarda Bitcoin (BTC) varlığına sahip olan ve ticaret taktikleriyle piyasayı etkileyebilen kişi ya da kuruluşlardır.

“Bitcoin balinası” terimi halk arasında, piyasada genellikle “küçük balık” olarak adlandırılan daha küçük katılımcılara kıyasla önemli bir hisseye sahip olan bir sahibini ifade etmek için kullanılır. Tek bir varlık tarafından kontrol edilen cüzdan ya da cüzdan kümesinin sahibi bir birey ya da büyük yatırımlar yapmak için fonlarını bir araya getiren bir grup olabilir.

Sahip oldukları büyük varlıklar madencilik, erken yatırımlar ve diğer yöntemlerle biriktirilmiştir. Balinaların önemli Bitcoin varlıklarına erişimi vardır, bu da onlara fiyat dalgalanmalarına neden olan önemli varlık alımları veya satışları yaparak piyasayı manipüle etme gücü verir. Balinaların çokluğu ve aşırı dalgalanma kripto para dünyasında sıklıkla birbiriyle ilişkilendirilir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin balinaları nedir ve nasıl tespit edilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!